Parkta ayağı kaydırağa sıkışan çocuğu itfaiye kurtardı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2019 - 17:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Parkta ayağı kaydırağa sıkışan çocuğu itfaiye kurtardı

çocuk oyun parkında ayağını kaydırağa sıkıştıran çocuğu itfaiye ekipleri kurtardı.
Isparta’da çocuk oyun parkında ayağını kaydırağa sıkıştıran çocuğu itfaiye ekipleri kurtardı. Mahalle sakinleri, parkta aynı manzaranın çoğu kez yaşandığını ifade ederek yenileme çalışması talebinde bulundu. Olay, bugün öğle saatlerinde İstiklal Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nazmiye Demirel Ortaokulu yanındaki oyun parkında oynayan anaokulu öğrencisi çocuk, bir anda ayağını kaydırakta sıkıştırdı. Bir süre çabalayan talihsiz çocuk, ne yaptıysa ayağını çıkaramayınca durum Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine haber verildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yaptıkları çalışmayla çocuğun ayağını sıkıştığı yerden kurtardı. Parkta olayın yaşandığı dakikalarda bölgede olan veliler de duruma tepki göstererek, çocuk oyuncaklarının aralarının açık olması nedeniyle bu tür olayların sıkça yaşandığını ileri sürdü. Mahalle sakinleri bölgede parklarda onarım ve yenileme çalışması yapılması talebinde bulundu.
çocuk oyun parkında ayağını kaydırağa sıkıştıran çocuğu itfaiye ekipleri kurtardı.

Isparta’da çocuk oyun parkında ayağını kaydırağa sıkıştıran çocuğu itfaiye ekipleri kurtardı. Mahalle sakinleri, parkta aynı manzaranın çoğu kez yaşandığını ifade ederek yenileme çalışması talebinde bulundu.
Olay, bugün öğle saatlerinde İstiklal Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nazmiye Demirel Ortaokulu yanındaki oyun parkında oynayan anaokulu öğrencisi çocuk, bir anda ayağını kaydırakta sıkıştırdı. Bir süre çabalayan talihsiz çocuk, ne yaptıysa ayağını çıkaramayınca durum Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine haber verildi.
Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yaptıkları çalışmayla çocuğun ayağını sıkıştığı yerden kurtardı. Parkta olayın yaşandığı dakikalarda bölgede olan veliler de duruma tepki göstererek, çocuk oyuncaklarının aralarının açık olması nedeniyle bu tür olayların sıkça yaşandığını ileri sürdü. Mahalle sakinleri bölgede parklarda onarım ve yenileme çalışması yapılması talebinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.