Park halindeki otomobil alev alev yandı

Asayiş 08.03.2018 - 13:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Park halindeki otomobil alev alev yandı

Park halindeki otomobil alev alev yandı
Antalya’da park halindeki otomobil henüz belirlenemeyen sebepten alevlere teslim oldu.  Edinilen bilgiye göre, Antalya’da sahibi ve plakası öğrenilemeyen park halinde bulunan bir otomobil henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yanmaya başladı. Bir apartmanın önünde bulunduğu sırada yanmaya başlayan otomobili gören vatandaşlar Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinden yardım istedi. Alevler içerisindeki otomobil, olay yerine gelen itfaiyenin çalışmaları sonucu söndürüldü. Yangında hurdaya dönen otomobil kullanılmaz hale geldi.  Elektrik aksamından çıktığı tahmin edilen araç yangını ile ilgili soruşturma devam ediyor. 
Park halindeki otomobil alev alev yandı

Antalya’da park halindeki otomobil henüz belirlenemeyen sebepten alevlere teslim oldu. 
Edinilen bilgiye göre, Antalya’da sahibi ve plakası öğrenilemeyen park halinde bulunan bir otomobil henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yanmaya başladı. Bir apartmanın önünde bulunduğu sırada yanmaya başlayan otomobili gören vatandaşlar Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinden yardım istedi. Alevler içerisindeki otomobil, olay yerine gelen itfaiyenin çalışmaları sonucu söndürüldü. Yangında hurdaya dönen otomobil kullanılmaz hale geldi. 
Elektrik aksamından çıktığı tahmin edilen araç yangını ile ilgili soruşturma devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.