PARAŞÜTLE İNİYORLAR AĞIR ÇATIŞMALAR VAR

Dünya 26.02.2022 - 09:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

PARAŞÜTLE İNİYORLAR AĞIR ÇATIŞMALAR VAR

PARAŞÜTLE İNİYORLAR AĞIR ÇATIŞMALAR VAR
Rusya'nın, Ukrayna topraklarına başlattığı operasyon havadan ve karadan sürüyor.   Donbas bölgesinden ve Belarus sınırından giren Rus güçler, başkent Kiev'e kadar ilerledi. Son gelen bilgilere göre Ukrayna güçleri başkent Kiev'in sokaklarında gece boyunca Rus askerleriyle çatıştı. Büyükelçilik, Rus güçlerin Kiev yakınlarına paraşütle inmeye çalıştığını ve ağır çatışmaların yaşandığını aktardı.   
PARAŞÜTLE İNİYORLAR AĞIR ÇATIŞMALAR VAR

Rusya'nın, Ukrayna topraklarına başlattığı operasyon havadan ve karadan sürüyor.

 

Donbas bölgesinden ve Belarus sınırından giren Rus güçler, başkent Kiev'e kadar ilerledi. Son gelen bilgilere göre Ukrayna güçleri başkent Kiev'in sokaklarında gece boyunca Rus askerleriyle çatıştı. Büyükelçilik, Rus güçlerin Kiev yakınlarına paraşütle inmeye çalıştığını ve ağır çatışmaların yaşandığını aktardı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.