Parasını alamayınca çatıya çıktı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2019 - 14:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Parasını alamayınca çatıya çıktı

Parasını alamayınca çatıya çıktı
Antalya’da yaptığı iş karşılığında parasını alamayan kişi çatıda intihar girişiminde bulundu. Edinilen bilgiye göre, olay, saat 12.30 sırasında Kepez İlçesi Zafer Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Döşemealtı ilçesinde inşaat işi ile uğraşan bir taşeron firma sahibi M.A, iddiaya göre 150 bin TL’lik alacağını tahsil alamadığı gerekçesiyle bunalıma girdi. Cadde üzerindeki 6 katlı binanın çatısına çıktı. Çatıdan ayaklarını sarkıtan kişiyi görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Tedbir amaçlı zemine şişme branda açıldı. Polis ekipleri yaklaşık yarım saatlik bir çalışmanın ardından M.A’yı ikna etti. Kalabalık ise çatıdaki M.A’yı meraklı gözlerle izledi. Çatıdan indirilen M.A, sağlık kontrolünün ardından polis merkezine götürüldü.
Parasını alamayınca çatıya çıktı

Antalya’da yaptığı iş karşılığında parasını alamayan kişi çatıda intihar girişiminde bulundu.
Edinilen bilgiye göre, olay, saat 12.30 sırasında Kepez İlçesi Zafer Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Döşemealtı ilçesinde inşaat işi ile uğraşan bir taşeron firma sahibi M.A, iddiaya göre 150 bin TL’lik alacağını tahsil alamadığı gerekçesiyle bunalıma girdi. Cadde üzerindeki 6 katlı binanın çatısına çıktı. Çatıdan ayaklarını sarkıtan kişiyi görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Tedbir amaçlı zemine şişme branda açıldı. Polis ekipleri yaklaşık yarım saatlik bir çalışmanın ardından M.A’yı ikna etti. Kalabalık ise çatıdaki M.A’yı meraklı gözlerle izledi. Çatıdan indirilen M.A, sağlık kontrolünün ardından polis merkezine götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.