Panik yok, önlem var.

Yaşam 19.03.2020 - 09:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Panik yok, önlem var.

Korona virüsünün toplum içinde yaygınlaşmasını önlemek amacıyla caddeler, sokaklar gibi ortak kullanım alanlarının yanı sıra çöp konteynerlerinin de dezenfekte çalışmalarına devam ediyoruz.
  Burdur için, daha yaşanabilir bir kent ve çok daha sağlıklı bir ortam için esas görevlerine ek olarak gece demeden gündüz demeden yeni tip Koronavirüs (Kovid19) ile mücadelesini sürdüren Burdur Belediyesi hizmet ekipleri faaliyetlerini gittikçe yaygınlaştırıyor ve yoğunlaştırıyor. Bu kapsamda bu gece Belediye bünyesinde Kovid19 ile mücadele için kurulan ekiplerden biri olan Temizlik İşleri sahadaydı. Başkan Ercengiz Cumhuriyet Meydanında yaptığı açıklama sonucu bu çalışmaya start verdi. Vatandaşın en çok temas ettiği alan olarak çöp konteynerleri, sokak kaldırımları, caddelerin kaldırımları gece saatlerinden itibaren ilaçlanacaktır.   Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada, “mesaimiz devam ediyor. Gece gündüz demeden temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu gece de arkadaşlarımız sokakları ve çöp kovalarımızı temizliyorlar. Biz halkımız için varız” diye konuştu.  
Korona virüsünün toplum içinde yaygınlaşmasını önlemek amacıyla caddeler, sokaklar gibi ortak kullanım alanlarının yanı sıra çöp konteynerlerinin de dezenfekte çalışmalarına devam ediyoruz.

 

Burdur için, daha yaşanabilir bir kent ve çok daha sağlıklı bir ortam için esas görevlerine ek olarak gece demeden gündüz demeden yeni tip Koronavirüs (Kovid19) ile mücadelesini sürdüren Burdur Belediyesi hizmet ekipleri faaliyetlerini gittikçe yaygınlaştırıyor ve yoğunlaştırıyor. Bu kapsamda bu gece Belediye bünyesinde Kovid19 ile mücadele için kurulan ekiplerden biri olan Temizlik İşleri sahadaydı. Başkan Ercengiz Cumhuriyet Meydanında yaptığı açıklama sonucu bu çalışmaya start verdi. Vatandaşın en çok temas ettiği alan olarak çöp konteynerleri, sokak kaldırımları, caddelerin kaldırımları gece saatlerinden itibaren ilaçlanacaktır.  

Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada, “mesaimiz devam ediyor. Gece gündüz demeden temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu gece de arkadaşlarımız sokakları ve çöp kovalarımızı temizliyorlar. Biz halkımız için varız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.