PALMiYEYi KURTARDILAR

Gündem 15.01.2016 - 11:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

PALMiYEYi KURTARDILAR

PALMiYEYi KURTARDILAR
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Caddesi’nde kökleri dışarıda olduğu için tehlike arz eden palmiye ağacını sökerek, güvenli bir alana taşıdı.  Antalya’nın en işlek caddelerinden biri olan Konyaaltı Caddesi kaldırımında yer alan palmiye ağacı zamanla kökleri toprağa çıkıp yola doğru eğilince tehlike arz etmeye başladı. Şiddetli bir rüzgarda yıkılması muhtemel ağacı, duyarlı bir vatandaş Antalya Büyükşehir Belediyesi İletişim Merkezi’ne (ABİM) bildirdi. Müracaatın ABİM’e düşmesinin hemen ardından Büyükşehir Park Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri vatandaşın güvenliği ve ağaç için seferber oldu. FİDANLIĞA NAKLEDİLDİ Ekipler, yetişkin palmiye ağacını sökerek, başka bir alana dikmeye karar verdi. Bir süre caddeyi trafiğe kapatan ekipler, titiz bir çalışma ile ağacı kökleriyle birlikte sökerek, Büyükşehir Belediyesi’nin Gürsu’daki fidanlığına nakletti. Burada bakımı yapılacak palmiyenin, daha sonra ihtiyaç olan başka bir alana dikileceği açıklandı. Palmiye ağacını tekrar hayat vermek üzere sökerek, bakıma alan Büyükşehir Belediyesi’nin çevre duyarlılığı cadde esnafı ve vatandaşlardan takdir topladı.
PALMiYEYi KURTARDILAR

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Caddesi’nde kökleri dışarıda olduğu için tehlike arz eden palmiye ağacını sökerek, güvenli bir alana taşıdı. 
Antalya’nın en işlek caddelerinden biri olan Konyaaltı Caddesi kaldırımında yer alan palmiye ağacı zamanla kökleri toprağa çıkıp yola doğru eğilince tehlike arz etmeye başladı. Şiddetli bir rüzgarda yıkılması muhtemel ağacı, duyarlı bir vatandaş Antalya Büyükşehir Belediyesi İletişim Merkezi’ne (ABİM) bildirdi. Müracaatın ABİM’e düşmesinin hemen ardından Büyükşehir Park Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri vatandaşın güvenliği ve ağaç için seferber oldu.
FİDANLIĞA NAKLEDİLDİ
Ekipler, yetişkin palmiye ağacını sökerek, başka bir alana dikmeye karar verdi. Bir süre caddeyi trafiğe kapatan ekipler, titiz bir çalışma ile ağacı kökleriyle birlikte sökerek, Büyükşehir Belediyesi’nin Gürsu’daki fidanlığına nakletti. Burada bakımı yapılacak palmiyenin, daha sonra ihtiyaç olan başka bir alana dikileceği açıklandı. Palmiye ağacını tekrar hayat vermek üzere sökerek, bakıma alan Büyükşehir Belediyesi’nin çevre duyarlılığı cadde esnafı ve vatandaşlardan takdir topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.