PAGUK PROJELERİNE DEVAM EDİYOR

Kültür 25.03.2014 - 14:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

PAGUK PROJELERİNE DEVAM EDİYOR

Süleyman Demirel Üniversitesi Proje Araştırma Geliştirme ve Uygulama Kulübü (PAGUK), 4 projesi ile dikkat çekmeye devam ediyor.
Süleyman Demirel Üniversitesi Proje Araştırma Geliştirme ve Uygulama Kulübü (PAGUK), 4 projesi ile dikkat çekmeye devam ediyor. Geçen sene de başarılı projelerle adını duyuran PAGUK , bu dönem de, Köy Okulları, Bizim Çocuklar, Tiyatro ve Eksi On sekiz projeleri  ile gündemde. Köy Okulları projesinde,  Gelincik Köyü İlköğretim ve Ortaokulunda tadilat, kırtasiye ve kıyafet yardımı yapılacaktır. Bizim Çocuklar Projesinde, Cumhuriyet İlköğretim Okulundaki küçük kardeşlerimize, kısa süreli müzik eğitimi çalışması devam ederken TED Kolejinde kurulan ’Junior Paguk’’ ile halk oyunları çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Tiyatro ise kendi imkanları dahilinde bir kültür-sanat etkinliği gerçekleştirecekledir. Eksi On sekiz Projesinde ise Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları destekli olan, çocuk hakları konulu eğitimler verilecektir. Süleyman Demirel Üniversitesi Proje Araştırma Geliştirme ve Uygulama Kulübü (PAGUK), geçen sene birçok olmazı başararak Isparta’da hatırı sayılır etkinliklere imza atmıştır. Bu sene de hız kesmeden yepyeni projelerle yola devam etmeye kararlı.
Süleyman Demirel Üniversitesi Proje Araştırma Geliştirme ve Uygulama Kulübü (PAGUK), 4 projesi ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Süleyman Demirel Üniversitesi Proje Araştırma Geliştirme ve Uygulama Kulübü (PAGUK), 4 projesi ile dikkat çekmeye devam ediyor. Geçen sene de başarılı projelerle adını duyuran PAGUK , bu dönem de, Köy Okulları, Bizim Çocuklar, Tiyatro ve Eksi On sekiz projeleri  ile gündemde.

Köy Okulları projesinde,  Gelincik Köyü İlköğretim ve Ortaokulunda tadilat, kırtasiye ve kıyafet yardımı yapılacaktır. Bizim Çocuklar Projesinde, Cumhuriyet İlköğretim Okulundaki küçük kardeşlerimize, kısa süreli müzik eğitimi çalışması devam ederken TED Kolejinde kurulan ’Junior Paguk’’ ile halk oyunları çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Tiyatro ise kendi imkanları dahilinde bir kültür-sanat etkinliği gerçekleştirecekledir. Eksi On sekiz Projesinde ise Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları destekli olan, çocuk hakları konulu eğitimler verilecektir.

Süleyman Demirel Üniversitesi Proje Araştırma Geliştirme ve Uygulama Kulübü (PAGUK), geçen sene birçok olmazı başararak Isparta’da hatırı sayılır etkinliklere imza atmıştır. Bu sene de hız kesmeden yepyeni projelerle yola devam etmeye kararlı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.