ÖZÇELİK VE ÖKTE BURDUR İÇİN YAN YANA GELDİ

Gündem 28.05.2021 - 16:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ÖZÇELİK VE ÖKTE BURDUR İÇİN YAN YANA GELDİ

ÖZÇELİK VE ÖKTE BURDUR İÇİN YAN YANA GELDİ
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hikmet Ökte Burdur için ilk kez yan yana geldiler. Uzun süredir siyaset arenasında Özçelik ile Ökte arasında gerginlik olduğunu Burdur kamuoyu dillendirirken Ticaret ve Sanayi Bakanı Mehmet Muş’u beraber ziyaret etmeleri ‘Bayram Özçelik ile Hikmet Ökte’nin 2023 seçimlerinde beraber hareket etmek için buzlar eridi Burdur’a hizmet etmek için yan yana geldiler algısı oluştu.   Bayram Özçelik’in sosyal medya paylaşımında Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş’u Milletvekilimiz Yasin Uğur MHP İl Başkanımız Hikmet Ökte, Söğüt belediye başkanımız Ayhan Yurdasiper ve MHP İl Başkan Yardımcısı Gültekin Oktay ile birlikte ziyarette bulunduk. Ziyarette Burdur’dan ihracat ile ilgili ve Kadın Kooperatiflerimizin taleplerini ilettik. Sayın bakanımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.” Paylaşımında bulundu. MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte ile AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik’in aynı fotoğraf karesinde yer almaları dikkat çekti.
ÖZÇELİK VE ÖKTE BURDUR İÇİN YAN YANA GELDİ

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hikmet Ökte Burdur için ilk kez yan yana geldiler. Uzun süredir siyaset arenasında Özçelik ile Ökte arasında gerginlik olduğunu Burdur kamuoyu dillendirirken Ticaret ve Sanayi Bakanı Mehmet Muş’u beraber ziyaret etmeleri ‘Bayram Özçelik ile Hikmet Ökte’nin 2023 seçimlerinde beraber hareket etmek için buzlar eridi Burdur’a hizmet etmek için yan yana geldiler algısı oluştu.

 

Bayram Özçelik’in sosyal medya paylaşımında Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş’u Milletvekilimiz Yasin Uğur MHP İl Başkanımız Hikmet Ökte, Söğüt belediye başkanımız Ayhan Yurdasiper ve MHP İl Başkan Yardımcısı Gültekin Oktay ile birlikte ziyarette bulunduk. Ziyarette Burdur’dan ihracat ile ilgili ve Kadın Kooperatiflerimizin taleplerini ilettik. Sayın bakanımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.” Paylaşımında bulundu. MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte ile AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik’in aynı fotoğraf karesinde yer almaları dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.