ÖZCAN SÜT ÜRETİCİSİNE MÜJDE VERDİ

Gündem 05.06.2018 - 15:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ÖZCAN SÜT ÜRETİCİSİNE MÜJDE VERDİ

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Kamil Özcan, Ankara’ya merkez birliğe dönerek yoğun çalışma temposu ile işinin başına geçti. Özcan ayrıca süt üreticilerine de müjde verdi. Aday adaylığı nedeni ile bir süre Ankara’dan uzak kalan Genel Başkan Özcan, çalışmalara hızlı bir giriş yaptı. Türkiye’nin farlı bölgelerindeki 4 ili bir çırpıda ziyaret eden Özcan, Yozgat ziyareti ile başlattığı yoğun temposuna Sivas Kongresini, oradan da Amasya ve Çorum ziyaretlerini dahil etti. Bayram öncesine Ocak, Şubat ve Mart ayına ait süt teşviklerinin yatacağının müjdesini de veren Genel Başkan Kamil Özcan ayrıca örgütlü ve örgütsüz süt satışı olarak bilinen primlerle ilgili de büyük bir artışın söz konusu olduğunu söyledi. Kooperatifler ve birlikler aracılığı ile örgütlü olarak süt satan vatandaşlara 4 kuruş olan teşvik primlerinin 12 kuruşa çıktığını söyledi. Özcan, örgütsüz olarak bireysel satışlarda da teşvik primlerinin 3 kuruştan 10 kuruşa çıktığının da müjdesini verdi.

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Kamil Özcan, Ankara’ya merkez birliğe dönerek yoğun çalışma temposu ile işinin başına geçti. Özcan ayrıca süt üreticilerine de müjde verdi.

Aday adaylığı nedeni ile bir süre Ankara’dan uzak kalan Genel Başkan Özcan, çalışmalara hızlı bir giriş yaptı. Türkiye’nin farlı bölgelerindeki 4 ili bir çırpıda ziyaret eden Özcan, Yozgat ziyareti ile başlattığı yoğun temposuna Sivas Kongresini, oradan da Amasya ve Çorum ziyaretlerini dahil etti.

Bayram öncesine Ocak, Şubat ve Mart ayına ait süt teşviklerinin yatacağının müjdesini de veren Genel Başkan Kamil Özcan ayrıca örgütlü ve örgütsüz süt satışı olarak bilinen primlerle ilgili de büyük bir artışın söz konusu olduğunu söyledi. Kooperatifler ve birlikler aracılığı ile örgütlü olarak süt satan vatandaşlara 4 kuruş olan teşvik primlerinin 12 kuruşa çıktığını söyledi. Özcan, örgütsüz olarak bireysel satışlarda da teşvik primlerinin 3 kuruştan 10 kuruşa çıktığının da müjdesini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.