ÖZCAN; “BU SEÇİMDE TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İLE İLGİLİ KARAR VERECEĞİZ”

Gündem 01.05.2015 - 10:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ÖZCAN; “BU SEÇİMDE TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İLE İLGİLİ KARAR VERECEĞİZ”

ÖZCAN; “BU SEÇİMDE TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İLE İLGİLİ KARAR VERECEĞİZ”
AK Parti Milletvekili Adayı Kamil Özcan, seçim gezileri kapsamında ziyaret ettiği yerlerde yaptığı konuşmasında 7 Haziran 2015 günü yapılacak olan Milletvekili Seçimlerinin çok önemli bir seçim olduğunu belirterek “Bu seçimde Türkiye’nin geleceği ile ilgili karar vereceğiz” dedi. Konuşmalarında Genel politikaların yanı sıra yerele de değinen Kamil Özcan, halkının neredeyse % 75’nin tarım ve hayvancılıkla uğraşan Burdur’dan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı olan kendisinin Meclise girmesi ile özellikle hayvancılıkla ilgili birçok sorunun çözümü için çalışacağını söyledi.. “İnsan Hafızası en fazla 25 gün sonra silinmeye başlarmış. Bizler eskiden çektiklerimizi çabuk unutur hale geldik. Bu ülke güzel günlerde yaşamış, acı günlerde. Bir düşünelim AK Parti’den önce Türkiye nasıldı, şimdi nasıl” diyerek konuşmasında Türkiye’nin üzerine oynanan oyunlar, Paralel Yapılanmanın amacı, Türkiye’nin dünü, bugünü gibi konulara değinen Kamil Özcan “Bugün Türkiye birçok oyunla karşı karşıya. Bunların esas kaynağı dışarıda; çaba Türkiye’nin 2023 hedeflerine engel olmak. Bu seçimde Türkiye’nin geleceği ile ilgili karar vereceğiz. Biz geleceğin Türkiye’sini inşa ediyoruz” dedi. Kendisinin Türkiye’nin Damızlık Hayvancılıkla ilgili en büyük kurumlarından olan Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı olması nedeniyle, Milletvekili seçilmesi halinde hayvancılıkla ilgili sorunların çözümüne çalışacağını söyleyen Kamil Özcan “Bir Burdur olarak artık büyük projeler yapalım. Parke taşı, asfalt gibi ufak şeylerle uğraşmayalım, onlar zamanı gelince yapalım. Burdur için, köyleri için neler yapılabilir onu konuşalım” diyerek; halkının % 70’i tarım ve hayvancılıkla uğraşan Burdur’un kendilerinden birisini Meclise taşımalarının gerekliliğinden bahsetti. Konuşmasında kendisinin Milletvekili olmak gibi bir hırsının olmadığını, amacının memleketine hizmet olduğunu, AK Parti’nin 3 milletvekilliğinden 3’ü de alacağına inandığını da belirten Kamil Özcan “Ben inandım, sizler de inanın. AK Parti Burdur’da 3’de 3 yapacak ve birisini de Bakan yaptıracak. Sizler beni nasıl Birlik Başkanı yaptırdıysanız, şimdi de Milletvekili seçtirin; benim içimde böyle bir his var, ben sizlerin sayesinde Milletvekili olacağım, çünkü ben sizlere güveniyorum” diyerek; tarım ve hayvancılıkla uğraşan Burdurlu’nun kendisini Milletvekili yapacağına inandığını söyledi.
ÖZCAN; “BU SEÇİMDE TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İLE İLGİLİ KARAR VERECEĞİZ”

AK Parti Milletvekili Adayı Kamil Özcan, seçim gezileri kapsamında ziyaret ettiği yerlerde yaptığı konuşmasında 7 Haziran 2015 günü yapılacak olan Milletvekili Seçimlerinin çok önemli bir seçim olduğunu belirterek “Bu seçimde Türkiye’nin geleceği ile ilgili karar vereceğiz” dedi.

Konuşmalarında Genel politikaların yanı sıra yerele de değinen Kamil Özcan, halkının neredeyse % 75’nin tarım ve hayvancılıkla uğraşan Burdur’dan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı olan kendisinin Meclise girmesi ile özellikle hayvancılıkla ilgili birçok sorunun çözümü için çalışacağını söyledi..

“İnsan Hafızası en fazla 25 gün sonra silinmeye başlarmış. Bizler eskiden çektiklerimizi çabuk unutur hale geldik. Bu ülke güzel günlerde yaşamış, acı günlerde. Bir düşünelim AK Parti’den önce Türkiye nasıldı, şimdi nasıl” diyerek konuşmasında Türkiye’nin üzerine oynanan oyunlar, Paralel Yapılanmanın amacı, Türkiye’nin dünü, bugünü gibi konulara değinen Kamil Özcan “Bugün Türkiye birçok oyunla karşı karşıya. Bunların esas kaynağı dışarıda; çaba Türkiye’nin 2023 hedeflerine engel olmak. Bu seçimde Türkiye’nin geleceği ile ilgili karar vereceğiz. Biz geleceğin Türkiye’sini inşa ediyoruz” dedi.

Kendisinin Türkiye’nin Damızlık Hayvancılıkla ilgili en büyük kurumlarından olan Burdur Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı olması nedeniyle, Milletvekili seçilmesi halinde hayvancılıkla ilgili sorunların çözümüne çalışacağını söyleyen Kamil Özcan “Bir Burdur olarak artık büyük projeler yapalım. Parke taşı, asfalt gibi ufak şeylerle uğraşmayalım, onlar zamanı gelince yapalım. Burdur için, köyleri için neler yapılabilir onu konuşalım” diyerek; halkının % 70’i tarım ve hayvancılıkla uğraşan Burdur’un kendilerinden birisini Meclise taşımalarının gerekliliğinden bahsetti.

Konuşmasında kendisinin Milletvekili olmak gibi bir hırsının olmadığını, amacının memleketine hizmet olduğunu, AK Parti’nin 3 milletvekilliğinden 3’ü de alacağına inandığını da belirten Kamil Özcan “Ben inandım, sizler de inanın. AK Parti Burdur’da 3’de 3 yapacak ve birisini de Bakan yaptıracak. Sizler beni nasıl Birlik Başkanı yaptırdıysanız, şimdi de Milletvekili seçtirin; benim içimde böyle bir his var, ben sizlerin sayesinde Milletvekili olacağım, çünkü ben sizlere güveniyorum” diyerek; tarım ve hayvancılıkla uğraşan Burdurlu’nun kendisini Milletvekili yapacağına inandığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.