Ozan İpek Tefenni Belediye Spor Kadrosunda

Gündem 09.11.2021 - 20:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

Ozan İpek Tefenni Belediye Spor Kadrosunda

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz yaptığı açıklamada Tefenni Belediye Spor kadrosuna Ozan İpek’in katıldığını müjdeledi.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz yaptığı açıklamada Tefenni Belediye Spor kadrosuna Ozan İpek’in katıldığını müjdeledi. Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz yaptığı basın açıklamasında 2009-2010 yılı Süper Lig Şampiyonu Bursaspor'un efsane ve yıldız futbolcusu Ozan İpek’i Tefenni Belediye Spor kadrosunda kattığını açıkladı.   Başkan Alagöz yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Göreve gelirken Tefenni ilçemizi her platformda örnek ve Marka yapmak için halkımıza bir söz vermiştim. Spor da hak ettiğimiz yere gelebilmesi için bu yıl olağanüstü bir özveri göstermekteyiz. Bu sebeple Tefenni Belediye Sporu da profesyonel lige taşımak için çalışmalarımıza hız verdik. 2009-2010 yılı Süper Lig Şampiyonu Bursaspor'un efsane ve yıldız futbolcusu 86 doğumlu Ozan İPEK, bugün itibariyle Tefenni Belediye Sporun futbolcusudur. Süper Lig’de Şampiyonluk yaşayan, UEFA Şampiyonlar Ligi tecrübesi de olan Ozan İPEK bugün #Tefenni'mize gelerek transfer sözleşmesini imzalamış ve resmen Tefenni Belediye Sporun futbolcusu olmuştur. Lisans işlemlerinin yetişmesi halinde bu hafta, yetişmemesi halinde önümüzdeki hafta, Tefenni Belediye Spordaki yerini alacak olan Ozan İPEK, Tefenni'de olmaktan çok mutlu olduğunu, bu yıl Tefenni Belediye Spora mutlaka BAL Ligine çıkacaklarını bizlere ifade etti. Ozan İpek’in takımımızda olmasının gerek ligimizin gerekse takımımızın kalitesini artıracağına inanıyor, kuracağımız alt yapı takımlarına da büyük katkı sağlayacağını düşünüyor, transferimizin Tefenni'mize ve Tefenni Belediye Sporumuza hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Saygılarımla.”
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz yaptığı açıklamada Tefenni Belediye Spor kadrosuna Ozan İpek’in katıldığını müjdeledi.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz yaptığı açıklamada Tefenni Belediye Spor kadrosuna Ozan İpek’in katıldığını müjdeledi.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz yaptığı basın açıklamasında 2009-2010 yılı Süper Lig Şampiyonu Bursaspor'un efsane ve yıldız futbolcusu Ozan İpek’i Tefenni Belediye Spor kadrosunda kattığını açıkladı.

 

Başkan Alagöz yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“Göreve gelirken Tefenni ilçemizi her platformda örnek ve Marka yapmak için halkımıza bir söz vermiştim. Spor da hak ettiğimiz yere gelebilmesi için bu yıl olağanüstü bir özveri göstermekteyiz. Bu sebeple Tefenni Belediye Sporu da profesyonel lige taşımak için çalışmalarımıza hız verdik.

2009-2010 yılı Süper Lig Şampiyonu Bursaspor'un efsane ve yıldız futbolcusu 86 doğumlu Ozan İPEK, bugün itibariyle Tefenni Belediye Sporun futbolcusudur.

Süper Lig’de Şampiyonluk yaşayan, UEFA Şampiyonlar Ligi tecrübesi de olan Ozan İPEK bugün #Tefenni'mize gelerek transfer sözleşmesini imzalamış ve resmen Tefenni Belediye Sporun futbolcusu olmuştur. Lisans işlemlerinin yetişmesi halinde bu hafta, yetişmemesi halinde önümüzdeki hafta, Tefenni Belediye Spordaki yerini alacak olan Ozan İPEK, Tefenni'de olmaktan çok mutlu olduğunu, bu yıl Tefenni Belediye Spora mutlaka BAL Ligine çıkacaklarını bizlere ifade etti.

Ozan İpek’in takımımızda olmasının gerek ligimizin gerekse takımımızın kalitesini artıracağına inanıyor, kuracağımız alt yapı takımlarına da büyük katkı sağlayacağını düşünüyor, transferimizin Tefenni'mize ve Tefenni Belediye Sporumuza hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Saygılarımla.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.