OZAN İPEK, ANTALYASPOR’DA

Gündem 01.09.2015 - 09:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

OZAN İPEK, ANTALYASPOR’DA

OZAN İPEK, ANTALYASPOR’DA
Antalyaspor, Bursaspor ile yollarını ayıran tecrübeli kanat oyuncusu Ozan İpek'i kadrosuna kattı. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Bursaspor ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesheden 28 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Ozan İpek ile 4 yıllık anlaşma sağladı. Kırmızı-beyazlı takımın basın sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Ozan İpek ile görüşmelerinin sürdüğünü ve anlaşmaya vardıklarını söyledi. OZAN İPEK KİMDİR? Amatör futbol kariyerine 1999 yılında Antalya DSİ'de başlayan Ozan'ın profesyenelliğe ilk geçişi 2004 yılında Batman Petrolspor'da yaptı. Yıldız oyuncu daha sonra, Batman Petrolspor, Kahramanmaraşspor ve Bucaspor'da forma giydi. Ozan İpek, 2 Şubat 2009 tarihinde Bucaspor'dan Bursaspor'a transfer oldu ve oynadığı 124 maçta 32 gol kaydetti. Ozan, Süper Lig'de özellikle 3-2 kazanılan Beşiktaş ve Fenerbahçe deplasmanlarında oynadığı futbol ve attığı, attırdığı gollerle göze çarptı. Ozan İpek, 2009-2010 yılında Bursaspor’un şampiyonluğunda büyük paya sahip olmuştu. OZAN İPEK KARİYERİ Bursaspor’un şampiyonluğunda büyük katkısı olan 28 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Ozan İpek, profesyonel kariyeri boyunca toplam 245 maça çıktı. Yıldız oyuncu, bu maçlarda rakip takımlara 41 gol atma başarısı gösterdi. Tecrübeli isim, 2 kez de A Milli Takımın formasını giydi.
OZAN İPEK, ANTALYASPOR’DA

Antalyaspor, Bursaspor ile yollarını ayıran tecrübeli kanat oyuncusu Ozan İpek'i kadrosuna kattı.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Bursaspor ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesheden 28 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Ozan İpek ile 4 yıllık anlaşma sağladı. Kırmızı-beyazlı takımın basın sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Ozan İpek ile görüşmelerinin sürdüğünü ve anlaşmaya vardıklarını söyledi.

OZAN İPEK KİMDİR?
Amatör futbol kariyerine 1999 yılında Antalya DSİ'de başlayan Ozan'ın profesyenelliğe ilk geçişi 2004 yılında Batman Petrolspor'da yaptı. Yıldız oyuncu daha sonra, Batman Petrolspor, Kahramanmaraşspor ve Bucaspor'da forma giydi. Ozan İpek, 2 Şubat 2009 tarihinde Bucaspor'dan Bursaspor'a transfer oldu ve oynadığı 124 maçta 32 gol kaydetti. Ozan, Süper Lig'de özellikle 3-2 kazanılan Beşiktaş ve Fenerbahçe deplasmanlarında oynadığı futbol ve attığı, attırdığı gollerle göze çarptı. Ozan İpek, 2009-2010 yılında Bursaspor’un şampiyonluğunda büyük paya sahip olmuştu.

OZAN İPEK KARİYERİ
Bursaspor’un şampiyonluğunda büyük katkısı olan 28 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Ozan İpek, profesyonel kariyeri boyunca toplam 245 maça çıktı. Yıldız oyuncu, bu maçlarda rakip takımlara 41 gol atma başarısı gösterdi. Tecrübeli isim, 2 kez de A Milli Takımın formasını giydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.