Otomobiliyle reklam panosuna girdi

Asayiş 17.10.2017 - 15:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Otomobiliyle reklam panosuna girdi

Afyonkarahisar'da otomobiliyle reklam panosuna girdi
Reklam panosuna giren otomobil kazası MOBESE’de   Kontrolden çıkarak reklam panolarına çarpan otomobil kazası MOBESE’ye yansıdı Afyonkarahisar’ın aşırı hız sonucu kontrolden çıkarak reklam panolarına çarpan aracın sebep olduğu trafik kazasının MOBESE kameralarına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Geçtiğimiz Haziran ayında yaşanan trafik kazasında aşırı hız ve dikkatsizliğin nelere mal olabileceği anbean MOBESE kameralarına yansıdı. Ali Çetinkaya Bulvarı’nda gece saatlerinde yaşanan kazada, sol şeritten hızla geldiği gözlenen siyah bir otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek kontrolden çıkıyor. Araç ardından dönmeye başlayarak yolun sağ tarafındaki reklam panolarına hızla çarpıyor. Çarpma anında otomobilin bir tarafının havaya kalktığı ve takla atmaktan son anda kurtulduğu görülürken, otomobil sonrasında ise geri geri yavaş bir şekilde giderek kaldırıma çıkarak durabiliyor. Kaza anında beyaz bir otomobil ise kontrolden çıkan otomobilin kendisine çarpmasından sürücüsünün yaptığı fren sayesinde kıl payı ile kurtuluyor. Öte yandan, kaza ile ilgili ölen yada yaralanan olup olmadığı bilgisine ise ulaşılamadı.
Afyonkarahisar'da otomobiliyle reklam panosuna girdi

Reklam panosuna giren otomobil kazası MOBESE’de

  Kontrolden çıkarak reklam panolarına çarpan otomobil kazası MOBESE’ye yansıdı

Afyonkarahisar’ın aşırı hız sonucu kontrolden çıkarak reklam panolarına çarpan aracın sebep olduğu trafik kazasının MOBESE kameralarına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Geçtiğimiz Haziran ayında yaşanan trafik kazasında aşırı hız ve dikkatsizliğin nelere mal olabileceği anbean MOBESE kameralarına yansıdı. Ali Çetinkaya Bulvarı’nda gece saatlerinde yaşanan kazada, sol şeritten hızla geldiği gözlenen siyah bir otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek kontrolden çıkıyor. Araç ardından dönmeye başlayarak yolun sağ tarafındaki reklam panolarına hızla çarpıyor. Çarpma anında otomobilin bir tarafının havaya kalktığı ve takla atmaktan son anda kurtulduğu görülürken, otomobil sonrasında ise geri geri yavaş bir şekilde giderek kaldırıma çıkarak durabiliyor. Kaza anında beyaz bir otomobil ise kontrolden çıkan otomobilin kendisine çarpmasından sürücüsünün yaptığı fren sayesinde kıl payı ile kurtuluyor.

Öte yandan, kaza ile ilgili ölen yada yaralanan olup olmadığı bilgisine ise ulaşılamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.