Otomobilden kolunu dışarı çıkarınca…

Asayiş 06.09.2017 - 14:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Otomobilden kolunu dışarı çıkarınca…

Trafikte akrobatik hareket yaptılar
Afyonkarahisar’da trafikte seyir halinde olan bir otomobilin camından kolunu çıkaran vatandaş hareket halindeki otomobilin yanında bisikleti sürükleyerek götürdü. Olay, Kadınana Caddesi’nde meydana geldi. 03 plaka sayılı olduğu görülen ancak yazı ve rakam grubu görüntüde anlaşılamayan otomobilin yanında bisikletin ilerlediğini görenler gözlerine inanmadı. Cep telefonu ile bir vatandaş tarafından çekilen görüntüde, hareket halindeki otomobilin ön yolcu koltuğunda oturan şahsın kolunu çıkardığı camda bir bisikleti tuttuğu görülüyor. Araçla birlikte bisikleti sürerek götüren vatandaşın bu hareketini görenler gözlerine inanamazken, şahsın kendisi ile birlikte trafiği de tehlikeye düşürdüğüne aldırmadan ilerlediği gözleniyor. Görüntüyü çeken vatandaştan alınan bilgiye göre, tehlikeli yolculuğun yaklaşık 7 kilometre boyunca sürdüğü öğrenildi.
Trafikte akrobatik hareket yaptılar

Afyonkarahisar’da trafikte seyir halinde olan bir otomobilin camından kolunu çıkaran vatandaş hareket halindeki otomobilin yanında bisikleti sürükleyerek götürdü.

Olay, Kadınana Caddesi’nde meydana geldi. 03 plaka sayılı olduğu görülen ancak yazı ve rakam grubu görüntüde anlaşılamayan otomobilin yanında bisikletin ilerlediğini görenler gözlerine inanmadı. Cep telefonu ile bir vatandaş tarafından çekilen görüntüde, hareket halindeki otomobilin ön yolcu koltuğunda oturan şahsın kolunu çıkardığı camda bir bisikleti tuttuğu görülüyor. Araçla birlikte bisikleti sürerek götüren vatandaşın bu hareketini görenler gözlerine inanamazken, şahsın kendisi ile birlikte trafiği de tehlikeye düşürdüğüne aldırmadan ilerlediği gözleniyor. Görüntüyü çeken vatandaştan alınan bilgiye göre, tehlikeli yolculuğun yaklaşık 7 kilometre boyunca sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.