Otomobil park halindeyken yandı; kül oldu

Asayiş 09.11.2017 - 08:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Otomobil park halindeyken yandı; kül oldu

Antalya'da park halindeki araç cayır cayır yandı
Alevlerin çevredeki araçlara sıçraması itfaiye ekiplerini müdahalesiyle önlendi Yeni aldığı aracı yıkamacıya bıraktı, kül olmuş şekilde geri aldı Antalya’da bir vatandaşın yıkamacıya bıraktığı otomobili, akü takviyesi yapılırken alev aldı. Dakikalar içerisinde alevlere teslim olan araç, herkesin gözü önünde küle döndü. Olay, Muratpaşa ilçesi Güvenlik Mahallesi’ndeki Tugrut Reis Caddesi üzerinde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Murat Aksoy isminde bir vatandaş aracını oto yıkamaya bırakarak oradan ayrıldı. Daha sonra iddialara göre yıkama sonrası çalışamayan aracı, yıkamacılar ‘aküye su kaçtı’ diye takviyede bulunmak istedi. Çıkan kıvılcımla birden yanmaya başlayan araç, dakikalar içerisinde alevlere büründü, herkesin gözü önünde küle döndü. Olay sonrası araç sahibi Murat Aksoy ile itfaiye ve polise haber verildi. İtfaiye ekipleri alev alev yanan aracı söndürdü. Kullanılmaz hale gelen aracını gören Murat Aksoy ise neye uğradığını şaşırdığını belirterek, “Temizlensin diye yıkamaya vermiştim. Beni telefonla aradılar, araç yanıyor diye. Araba çalışmayınca aküye su kaçtı diye takviye yapmak istemişler, geldiğimde bu haldeydi. Yeni aldığım için henüz kaskosu yapılmamıştı, artık yıkamacı arkadaşla aramızda halledeceğiz” dedi.
Antalya'da park halindeki araç cayır cayır yandı

Alevlerin çevredeki araçlara sıçraması itfaiye ekiplerini müdahalesiyle önlendi

Yeni aldığı aracı yıkamacıya bıraktı, kül olmuş şekilde geri aldı

Antalya’da bir vatandaşın yıkamacıya bıraktığı otomobili, akü takviyesi yapılırken alev aldı. Dakikalar içerisinde alevlere teslim olan araç, herkesin gözü önünde küle döndü.

Olay, Muratpaşa ilçesi Güvenlik Mahallesi’ndeki Tugrut Reis Caddesi üzerinde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Murat Aksoy isminde bir vatandaş aracını oto yıkamaya bırakarak oradan ayrıldı. Daha sonra iddialara göre yıkama sonrası çalışamayan aracı, yıkamacılar ‘aküye su kaçtı’ diye takviyede bulunmak istedi. Çıkan kıvılcımla birden yanmaya başlayan araç, dakikalar içerisinde alevlere büründü, herkesin gözü önünde küle döndü. Olay sonrası araç sahibi Murat Aksoy ile itfaiye ve polise haber verildi. İtfaiye ekipleri alev alev yanan aracı söndürdü.

Kullanılmaz hale gelen aracını gören Murat Aksoy ise neye uğradığını şaşırdığını belirterek, “Temizlensin diye yıkamaya vermiştim. Beni telefonla aradılar, araç yanıyor diye. Araba çalışmayınca aküye su kaçtı diye takviye yapmak istemişler, geldiğimde bu haldeydi. Yeni aldığım için henüz kaskosu yapılmamıştı, artık yıkamacı arkadaşla aramızda halledeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.