Otomobil lastikleri sokak hayvanları için mama kabı oldu

Yaşam (AA) - Anadolu Ajansı | 29.04.2020 - 12:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Otomobil lastikleri sokak hayvanları için mama kabı oldu

Burdur'da eski otomobil lastikleri sokak hayvanları için mama kabı oldu
Burdur'un Karamanlı ilçesinde bir grup öğretmen eski otomobil lastiklerini çeşitli renklerde boyayıp sokak hayvanları için mama kabına dönüştürdü. Karamanlı Kaymakamlığınca, yeni tip koronavirüs (Kovid-109) tedbirleri nedeniyle beslenme imkanları azalan sokak hayvanları için mama temin edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün "sıfır atık projesi" kapsamında ise bir grup öğretmen eski otomobil lastiklerini çeşitli renklerde boyayıp mama kabına dönüştürdü. Daha sonra Kaymakamlıkça alınan mamaları bu kaplara koyan öğretmenler, sokak hayvanlarını besledi.
Burdur'da eski otomobil lastikleri sokak hayvanları için mama kabı oldu

Burdur'un Karamanlı ilçesinde bir grup öğretmen eski otomobil lastiklerini çeşitli renklerde boyayıp sokak hayvanları için mama kabına dönüştürdü.

Karamanlı Kaymakamlığınca, yeni tip koronavirüs (Kovid-109) tedbirleri nedeniyle beslenme imkanları azalan sokak hayvanları için mama temin edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün "sıfır atık projesi" kapsamında ise bir grup öğretmen eski otomobil lastiklerini çeşitli renklerde boyayıp mama kabına dönüştürdü.

Daha sonra Kaymakamlıkça alınan mamaları bu kaplara koyan öğretmenler, sokak hayvanlarını besledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.