Otobüsü durdurarak bakın ne yaptı

Yaşam 07.09.2018 - 09:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Otobüsü durdurarak bakın ne yaptı

Otobüsü durdurarak bakın ne yaptı
Antalya'da bir otobüs şoförü, hareket halindeyken yol kenarında gördüğü görme engelli bir vatandaşı, otobüsü durdurup yolun karşısına geçirdi. Şoförün bu hareketi, otobüsteki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.  Olay, dün sabah saatlerinde Kızıltoprak Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Yusuf Uzun idaresindeki Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait toplu taşıma aracı hareket halindeyken, yol kenarında bekleyen ve elinde baston bulunan görme engelli vatandaş, şoförün dikkatini çekti. Hemen aracı durdurup kapıyı açan ve görme engelli vatandaşa "karşıya mı geçmek istiyorsun" diye soran şoför, "evet" cevabını alınca aracından inip vatandaşı yolun karşısına geçirdi. Şoför engelli vatandaşı bıraktıktan sonra aracına binip yoluna devam etti. Tüm bu yaşananlar ise otobüsün güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. 
Otobüsü durdurarak bakın ne yaptı

Antalya'da bir otobüs şoförü, hareket halindeyken yol kenarında gördüğü görme engelli bir vatandaşı, otobüsü durdurup yolun karşısına geçirdi. Şoförün bu hareketi, otobüsteki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. 
Olay, dün sabah saatlerinde Kızıltoprak Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Yusuf Uzun idaresindeki Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait toplu taşıma aracı hareket halindeyken, yol kenarında bekleyen ve elinde baston bulunan görme engelli vatandaş, şoförün dikkatini çekti. Hemen aracı durdurup kapıyı açan ve görme engelli vatandaşa "karşıya mı geçmek istiyorsun" diye soran şoför, "evet" cevabını alınca aracından inip vatandaşı yolun karşısına geçirdi. Şoför engelli vatandaşı bıraktıktan sonra aracına binip yoluna devam etti. Tüm bu yaşananlar ise otobüsün güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.