OTOBÜS KAYALIKLARA ÇARPTI: 2 ÖLÜ

Asayiş 29.05.2016 - 14:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

OTOBÜS KAYALIKLARA ÇARPTI: 2 ÖLÜ

OTOBÜS KAYALIKLARA ÇARPTI: 2 ÖLÜ
Antalya’da yoldan çıkan otobüs kayalıklara çarpıp sürüklendikten sonra durabildi. Kazada 2 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı.  Kaza, Antalya-Burdur karayolu 38’inci kilometresinde sabah saatlerinde medyana geldi. Bursa-Antalya arası sefer yapan Mithat K. (49) yönetimindeki 16 KN 581 plakalı yolcu otobüsü, Antalya’ya 38 kilometre kala henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini yitirdi. Yoldan çıkan otobüs kayalıklara çarptı ve yaklaşık 21 metre sürüklendikten sonra durabildi. Kazada otobüs kullanılamaz hale gelirken, 10 yolcu yaralandı.  Kaza yerine gelen çok sayıda polis ve jandarma ekibi yolu bir süreliğine trafiğe kapatarak güvenlik önlemi aldı. Otobüsteki yolculardan Zekiye Kaya (72) ve Samet Gider (30) olay yerinde hayatını kaybederken, yaralılar çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı. Sürücü Mithat K. ise ifadesine başvurulmak üzere Döşemealtı ilçe Jandarma komutanlığına götürüldü. Otobüsten çevreye saçılan parçaları ise kazanın boyutunu gözler önüne serdi.
OTOBÜS KAYALIKLARA ÇARPTI: 2 ÖLÜ

Antalya’da yoldan çıkan otobüs kayalıklara çarpıp sürüklendikten sonra durabildi. Kazada 2 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı. 
Kaza, Antalya-Burdur karayolu 38’inci kilometresinde sabah saatlerinde medyana geldi. Bursa-Antalya arası sefer yapan Mithat K. (49) yönetimindeki 16 KN 581 plakalı yolcu otobüsü, Antalya’ya 38 kilometre kala henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini yitirdi. Yoldan çıkan otobüs kayalıklara çarptı ve yaklaşık 21 metre sürüklendikten sonra durabildi. Kazada otobüs kullanılamaz hale gelirken, 10 yolcu yaralandı. 
Kaza yerine gelen çok sayıda polis ve jandarma ekibi yolu bir süreliğine trafiğe kapatarak güvenlik önlemi aldı. Otobüsteki yolculardan Zekiye Kaya (72) ve Samet Gider (30) olay yerinde hayatını kaybederken, yaralılar çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı. Sürücü Mithat K. ise ifadesine başvurulmak üzere Döşemealtı ilçe Jandarma komutanlığına götürüldü.
Otobüsten çevreye saçılan parçaları ise kazanın boyutunu gözler önüne serdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.