OTHELLO’NUN YÖNETMENİNDEN “VAHŞİ BATI” YORUMU

Sanat 22.01.2015 - 12:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

OTHELLO’NUN YÖNETMENİNDEN “VAHŞİ BATI” YORUMU

OTHELLO’NUN YÖNETMENİNDEN “VAHŞİ BATI” YORUMU
Antalya Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Vahşi Batı” adlı oyun 7 Ocak’ta prömiyerini yaparken, iki haftada 3400 seyirciye ulaştı.  Sam Shepard’ın yazdığı, yönetmenliğini ise geçen sezon Othello’nun yönetmenliğini de üstlenen Malcolm Keith Kay’in yaptığı aynı zamanda müziklerini de seslendirdiği “Vahşi Batı” adlı oyun çok sevildi.7 Ocak’ta prömiyer yapan oyun iki haftada 3400 seyirciye ulaştı. Birbirinden farklı yaşamları seçen iki kardeşin yıllar sonra buluşmasından doğan iç ve dış çatışmaları ele alan oyunda başrolleri, Selim Bayraktar, Orkun Yılmaz, Kader Gözpınar ve Salih BAyraktar paylaşıyor. Oyun 23 ve 24 Ocak’ta son kez perde açacak. Ocak ayını “Fare” adlı oyunla kapatacak olan Antalya Devlet Tiyatrosu Şubat’ın ilk haftasında “Daniş Çelebi ve Çengi Sümbül” adlı oyunla sezona devam edecek.
OTHELLO’NUN YÖNETMENİNDEN “VAHŞİ BATI” YORUMU

Antalya Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Vahşi Batı” adlı oyun 7 Ocak’ta prömiyerini yaparken, iki haftada 3400 seyirciye ulaştı. 
Sam Shepard’ın yazdığı, yönetmenliğini ise geçen sezon Othello’nun yönetmenliğini de üstlenen Malcolm Keith Kay’in yaptığı aynı zamanda müziklerini de seslendirdiği “Vahşi Batı” adlı oyun çok sevildi.7 Ocak’ta prömiyer yapan oyun iki haftada 3400 seyirciye ulaştı.
Birbirinden farklı yaşamları seçen iki kardeşin yıllar sonra buluşmasından doğan iç ve dış çatışmaları ele alan oyunda başrolleri, Selim Bayraktar, Orkun Yılmaz, Kader Gözpınar ve Salih BAyraktar paylaşıyor. Oyun 23 ve 24 Ocak’ta son kez perde açacak.
Ocak ayını “Fare” adlı oyunla kapatacak olan Antalya Devlet Tiyatrosu Şubat’ın ilk haftasında “Daniş Çelebi ve Çengi Sümbül” adlı oyunla sezona devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.