OTELLER YAŞLILARA ÜCRETSİZ

Turizm (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.06.2016 - 13:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

OTELLER YAŞLILARA ÜCRETSİZ

ALANYA’DA OTELLERİN KAPISI YAŞLILARA AÇILACAK
Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, “Tesislerimizin kapılarını Alanya Huzurevi sakinleri için açacağız” dedi. Alanya Huzurevi Müdürü Esra Özaslan ve Fizyoterapist Selçuk Baskın, yaşlıların sosyal hayattan kopmamaları için oluşturulan proje çalışması kapsamında ALTİD Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. Proje dahilinde, Alanya Huzurevi sakinleri dünyanın birçok ülkesinden gelen turistlerle birlikte otellerde yemek yiyecek ve çeşitli aktivitelere katılacak. Konuyla ilgili açıklama yapan ALTİD Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Sili, “Türkiye genelinden yüksek talep alan 80 kişi kapasiteli Alanya Huzurevi’nin sakinlerini bu proje kapsamında tesislerimizde ağırlayarak ve bulundukları kapalı ortamdan uzaklaştırarak beraber olmaktan mutluluk duyacağız ve onlara vefa borcumuzu ödeyeceğiz” dedi.
ALANYA’DA OTELLERİN KAPISI YAŞLILARA AÇILACAK

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, “Tesislerimizin kapılarını Alanya Huzurevi sakinleri için açacağız” dedi.

Alanya Huzurevi Müdürü Esra Özaslan ve Fizyoterapist Selçuk Baskın, yaşlıların sosyal hayattan kopmamaları için oluşturulan proje çalışması kapsamında ALTİD Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. Proje dahilinde, Alanya Huzurevi sakinleri dünyanın birçok ülkesinden gelen turistlerle birlikte otellerde yemek yiyecek ve çeşitli aktivitelere katılacak. Konuyla ilgili açıklama yapan ALTİD Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Sili, “Türkiye genelinden yüksek talep alan 80 kişi kapasiteli Alanya Huzurevi’nin sakinlerini bu proje kapsamında tesislerimizde ağırlayarak ve bulundukları kapalı ortamdan uzaklaştırarak beraber olmaktan mutluluk duyacağız ve onlara vefa borcumuzu ödeyeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.