OTEL ODASINDA ÖLÜMDE ZEHİRLENME ŞÜPHESİ

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2014 - 14:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

OTEL ODASINDA ÖLÜMDE ZEHİRLENME ŞÜPHESİ

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde dün otel odasında ölü bulunan kadının ölüm nedeninin gıda zehirlenmesi olabileceği belirtiliyor.
Edinilen bilgiye göre Ece Mahallesi'ndeki bir otele gelen 33 yaşındaki P.E. isimli kadın bir oda kiralamış, iddialara göre gece saatlerinde yanına gelen ve arkadaşı olduğu öne sürülen K.B.'nin (37) de kaldığı bu odada sabah ölü bulunmuştu.Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri, otel odasında yaptıkları incelemede kadının son olarak konserve balık ve yoğurt yiyerek alkol aldığını belirledi. Polis ekipleri, aldığı gıda örneklerini Ankara Halk Sağlığı Merkezi'ne göndererek tahlil istedi. Kadının kesin ölüm nedeninin tahlillerden sonra belirleneceği öğrenildi.
Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde dün otel odasında ölü bulunan kadının ölüm nedeninin gıda zehirlenmesi olabileceği belirtiliyor.

Edinilen bilgiye göre Ece Mahallesi'ndeki bir otele gelen 33 yaşındaki P.E. isimli kadın bir oda kiralamış, iddialara göre gece saatlerinde yanına gelen ve arkadaşı olduğu öne sürülen K.B.'nin (37) de kaldığı bu odada sabah ölü bulunmuştu.
Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri, otel odasında yaptıkları incelemede kadının son olarak konserve balık ve yoğurt yiyerek alkol aldığını belirledi. Polis ekipleri, aldığı gıda örneklerini Ankara Halk Sağlığı Merkezi'ne göndererek tahlil istedi. Kadının kesin ölüm nedeninin tahlillerden sonra belirleneceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.