Otel lojmanında hırsızlık

Asayiş 25.10.2016 - 15:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Otel lojmanında hırsızlık

1 tutuklama; 1 adli kontrol
  Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir otel lojmanında meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili iki kişi yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Manavgat’ın Çolaklı Mahallesinde bir otel lojmanında meydana gelen hırsızlığın ardından İlçe Jandarma Komutanlığı Çolaklı Karakol ekipleri hırsızlık olayına karıştığı belirlenen 2 kişiyi belirledi. Jandarma hırsızlık olayının zanlıları B.S. ve K.Y.’yi Çolaklı Mahallesinde yakaladı. Jandarmadaki sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen zanlılardan B.S. tutuklanarak cezaevine teslim edilirken K.Y. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Öte yandan, lojmandan çalınan dizüstü bilgisayar, kol saati ve muhtelif giyecek eşyalarını sahibine teslim edildi.
1 tutuklama; 1 adli kontrol

 

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir otel lojmanında meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili iki kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Manavgat’ın Çolaklı Mahallesinde bir otel lojmanında meydana gelen hırsızlığın ardından İlçe Jandarma Komutanlığı Çolaklı Karakol ekipleri hırsızlık olayına karıştığı belirlenen 2 kişiyi belirledi. Jandarma hırsızlık olayının zanlıları B.S. ve K.Y.’yi Çolaklı Mahallesinde yakaladı. Jandarmadaki sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen zanlılardan B.S. tutuklanarak cezaevine teslim edilirken K.Y. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Öte yandan, lojmandan çalınan dizüstü bilgisayar, kol saati ve muhtelif giyecek eşyalarını sahibine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.