Otel inşaatını soyuyorlardı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2018 - 16:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Otel inşaatını soyuyorlardı

Otel inşaatından hırsızlık yapan 3 kişi yakalandı Afyonkarahisar’da bir otel inşaatından hırsızlık yaptıkları iddia edilen 3 şüpheli polis tarafından çaldıkları eşyalarla birlikte yakalandı. Daha önce 5 defa hırsızlık olayına karışan ve otelden de motosiklet çaldıkları tespit edilen 3 şüphelinin emniyet ekipleri tarafından yakalandığı bildirildi. Emniyetten yapılan açıklamada, “Güvenlik güçlerimiz tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde; il merkezinde bulunan otel inşaatlarından çeşitli tarihlerde 5 defa hırsızlık olayıyla ilgili olarak otelden hırsızlık yaptıkları tespit edilen 3 şahsın yakalandı. Otelden çalınan çok sayıda beyaz eşya ve aynı yerden çalınan 1 adet motosiklet bulunarak otel sahibine teslim edildiği ve yakalanan şahıslar işlemleri bitiminde adli makamlara sevk edilmiştir”

Otel inşaatından hırsızlık yapan 3 kişi yakalandı

Afyonkarahisar’da bir otel inşaatından hırsızlık yaptıkları iddia edilen 3 şüpheli polis tarafından çaldıkları eşyalarla birlikte yakalandı.

Daha önce 5 defa hırsızlık olayına karışan ve otelden de motosiklet çaldıkları tespit edilen 3 şüphelinin emniyet ekipleri tarafından yakalandığı bildirildi. Emniyetten yapılan açıklamada, “Güvenlik güçlerimiz tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde; il merkezinde bulunan otel inşaatlarından çeşitli tarihlerde 5 defa hırsızlık olayıyla ilgili olarak otelden hırsızlık yaptıkları tespit edilen 3 şahsın yakalandı. Otelden çalınan çok sayıda beyaz eşya ve aynı yerden çalınan 1 adet motosiklet bulunarak otel sahibine teslim edildiği ve yakalanan şahıslar işlemleri bitiminde adli makamlara sevk edilmiştir”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.