Ot yangınında ihbar abartılınca…

Gündem 08.09.2017 - 09:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Ot yangınında ihbar abartılınca…

Vatandaş ihbarı abartınca ot yangınına 3 itfaiye ekibi birden geldi
50 metrekarelik bir alandaki ot yangınını söndürmeye 3 itfaiye ekibi birden geldi   Afyonkarahisar’da meydana gelen bir ot yangınında vatandaş ihbarı abartınca 50 metrekarelik bir alandaki yangını söndürmeye 3 itfaiye aracı birden geldi. Olay, Burmalı Mahallesi Nalbant Sokak'ta meydana geldi. Boş bir evin bahçesinde duman tüttüğünü gören vatandaşlar durumu hemen itfaiye ve polise bildirdi. Ardı ardına ihbarlar gelmesi üzerine harekete geçen itfaiye müdürlüğü ise yangının gelen ihbar sayısına bağlı olarak büyük olduğunu öngörüp bölgeye 3 ekip ve itfaiye aracı gönderdi. Ancak olay yerine gelen ekipler yangının sadece 50 metrekare kadar bir alanda ot yangını olduğunu görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Durum üzerine bir küçük itfaiye aracı bölgede kalırken diğer 2 araç geri gönderildi. 3 itfaiye eri yaklaşık 5 dakikalık bir çalışmanın ardından ot yangınını söndürdü. Yangının neden çıktığı konusunda ise bir bilgiye ulaşılamadı.
Vatandaş ihbarı abartınca ot yangınına 3 itfaiye ekibi birden geldi

50 metrekarelik bir alandaki ot yangınını söndürmeye 3 itfaiye ekibi birden geldi

 

Afyonkarahisar’da meydana gelen bir ot yangınında vatandaş ihbarı abartınca 50 metrekarelik bir alandaki yangını söndürmeye 3 itfaiye aracı birden geldi.

Olay, Burmalı Mahallesi Nalbant Sokak'ta meydana geldi. Boş bir evin bahçesinde duman tüttüğünü gören vatandaşlar durumu hemen itfaiye ve polise bildirdi. Ardı ardına ihbarlar gelmesi üzerine harekete geçen itfaiye müdürlüğü ise yangının gelen ihbar sayısına bağlı olarak büyük olduğunu öngörüp bölgeye 3 ekip ve itfaiye aracı gönderdi. Ancak olay yerine gelen ekipler yangının sadece 50 metrekare kadar bir alanda ot yangını olduğunu görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Durum üzerine bir küçük itfaiye aracı bölgede kalırken diğer 2 araç geri gönderildi. 3 itfaiye eri yaklaşık 5 dakikalık bir çalışmanın ardından ot yangınını söndürdü. Yangının neden çıktığı konusunda ise bir bilgiye ulaşılamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.