OSMAN GÖK CHP’DEN MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Siyaset 21.01.2015 - 10:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

OSMAN GÖK CHP’DEN MİLLETVEKİLLİĞİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İşadamı Osman Gök, İstasyon Çay Bahçesinde düzenlediği toplantıyla CHP’den milletvekili aday adaylığını açıkladı.
Burdur’da ADD (Atatürkçü Düşünce Derneği) Şube Başkanı Osman Gök; İstasyon Çay Bahçesinde düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı olduğunu ve hangi şartlar altında olursa olsun CHP’den milletvekili aday adaylarının birbirini desteklemesi gerektiğini vurguladı.  İşadamı Gök, ilerleyen günlerde resmi başvurusunu yaptıktan sonra aday adaylığını daha geniş katılımlı bir toplantıyla tekrar duyuracağını söyledi. Osman Gök: “Sevgili arkadaşlar, zaman cumhuriyetimiz, bayrağımız ve vatanımız için ayrılma değil, birleşme zamanıdır. Şayet Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Türk Milleti’nin ve elbette Burdur halkının çıkarlarını ana hedef olarak belirler ve bu hedefe kilitlenirsek; siyaseti, kişisel çıkarların tümüyle dışına çıkarıp bir ülke davası haline dönüştürebilirsek, siyaseti herkesin herkese karşı olduğu bir ortamdan çıkartarak, hırs, bencillik ve kibirden uzak tutabilirsek başarılı olabileceğimize inanıyorum. Parti aday adayları birbirinin rakibi değildir, olamaz da. Biz bir takımız ve asıl mücadeleyi rakibe karşı özgürlük ve kurtuluş için birlikte vermeliyiz” dedi. 
İşadamı Osman Gök, İstasyon Çay Bahçesinde düzenlediği toplantıyla CHP’den milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Burdur’da ADD (Atatürkçü Düşünce Derneği) Şube Başkanı Osman Gök; İstasyon Çay Bahçesinde düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı olduğunu ve hangi şartlar altında olursa olsun CHP’den milletvekili aday adaylarının birbirini desteklemesi gerektiğini vurguladı.  İşadamı Gök, ilerleyen günlerde resmi başvurusunu yaptıktan sonra aday adaylığını daha geniş katılımlı bir toplantıyla tekrar duyuracağını söyledi.

Osman Gök: “Sevgili arkadaşlar, zaman cumhuriyetimiz, bayrağımız ve vatanımız için ayrılma değil, birleşme zamanıdır. Şayet Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Türk Milleti’nin ve elbette Burdur halkının çıkarlarını ana hedef olarak belirler ve bu hedefe kilitlenirsek; siyaseti, kişisel çıkarların tümüyle dışına çıkarıp bir ülke davası haline dönüştürebilirsek, siyaseti herkesin herkese karşı olduğu bir ortamdan çıkartarak, hırs, bencillik ve kibirden uzak tutabilirsek başarılı olabileceğimize inanıyorum. Parti aday adayları birbirinin rakibi değildir, olamaz da. Biz bir takımız ve asıl mücadeleyi rakibe karşı özgürlük ve kurtuluş için birlikte vermeliyiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.