Orman Bölge Müdürü Akduman Gölhisar İşletmesinde İncelemelerde Bulundu

Gündem 07.08.2019 - 17:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Orman Bölge Müdürü Akduman Gölhisar İşletmesinde İncelemelerde Bulundu

Orman Bölge Müdürü Akduman Gölhisar İşletmesinde İncelemelerde Bulundu
  Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman Gölhisar İşletme Müdürlüğü Tefenni Şefliği lojman ve İlk Müdahale Ekibi büyük onarım inşaatı ile Gölhisar ve İbecik Şefliklerinde Karaçam tabii tensil tohumlama kesim sahalarında incelemelerde bulundu.   Bölge Müdürü Akduman’a Silvikültür ve Ağaçlandırma Şube Müdürü Ahmet Şahan, Gölhisar İşletme Müdürü Cumhur Gafar, İşletme Şefleri ve Muhafaza Memurları eşlik etti. Kontrollerde, Tefenni Şefliğinde devam eden büyük onarım inşaat çalışmaları denetlendi ve eksik görülen hususlarda talimatta bulundu. Gölhisar İşletmesi Gölhisar ve İbecik Şefliklerinde Karaçam tabii tensil sahalarında tohumlama kesimi çalışmaları denetlenerek boylama ve standardizasyon uygulaması da yapıldı.
Orman Bölge Müdürü Akduman Gölhisar İşletmesinde İncelemelerde Bulundu

 

Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman Gölhisar İşletme Müdürlüğü Tefenni Şefliği lojman ve İlk Müdahale Ekibi büyük onarım inşaatı ile Gölhisar ve İbecik Şefliklerinde Karaçam tabii tensil tohumlama kesim sahalarında incelemelerde bulundu.

 

Bölge Müdürü Akduman’a Silvikültür ve Ağaçlandırma Şube Müdürü Ahmet Şahan, Gölhisar İşletme Müdürü Cumhur Gafar, İşletme Şefleri ve Muhafaza Memurları eşlik etti. Kontrollerde, Tefenni Şefliğinde devam eden büyük onarım inşaat çalışmaları denetlendi ve eksik görülen hususlarda talimatta bulundu.

Gölhisar İşletmesi Gölhisar ve İbecik Şefliklerinde Karaçam tabii tensil sahalarında tohumlama kesimi çalışmaları denetlenerek boylama ve standardizasyon uygulaması da yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.