Origami bebekler hasta çocuklara verildi

Çocuk (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.06.2018 - 14:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Origami bebekler hasta çocuklara verildi

Yaptıkları Origami Bebekleri tedavi gören çocuklara hediye ettiler
Afyonkarahisar Belediyesi H. Nermin Erbakan Hanımlar Lokali'nde Amigurumi (Origami Bebek) kursuna katılan kursiyerler, yaptıkları bebekleri 'moral vermek amacıyla' Sağlık Bilimleri Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde kanser ve diyabet tedavisi gören çocuklara hediye etti. Toplumsal farkındalık oluşturmaya devam eden H. Nermin Erbakan Hanımlar Lokali, çocuklar için örnek bir çalışmaya imza attı. Hanımlar Lokali'nde Gülay Uzunkaya eğitmenliğinde açılan Amigurumi (Origami Bebek) kursuna katılan kursiyerler, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde kanser ve diyabet tedavisi gören çocukları tek tek ziyaret ederek, yaptıkları bebekleri hediye etti. Hem çocuk hastalıklarına dikkat çekmek hem de küçük bedenleriyle büyük hastalıklara karşı koymaya çalışan çocuklara moral vermek isteyen kursiyerler, bu girişimleriyle toplumun birçok kesimine farkındalık açısından örnek oldu. Hediye edilen bebekler, çocukları ve ailelerini mutlu ederken, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Araştırma Hastanesi yönetimi de Hanımlar Lokali idaresine ve kursiyerlerine teşekkür etti.
Yaptıkları Origami Bebekleri tedavi gören çocuklara hediye ettiler

Afyonkarahisar Belediyesi H. Nermin Erbakan Hanımlar Lokali'nde Amigurumi (Origami Bebek) kursuna katılan kursiyerler, yaptıkları bebekleri 'moral vermek amacıyla' Sağlık Bilimleri Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde kanser ve diyabet tedavisi gören çocuklara hediye etti.

Toplumsal farkındalık oluşturmaya devam eden H. Nermin Erbakan Hanımlar Lokali, çocuklar için örnek bir çalışmaya imza attı. Hanımlar Lokali'nde Gülay Uzunkaya eğitmenliğinde açılan Amigurumi (Origami Bebek) kursuna katılan kursiyerler, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde kanser ve diyabet tedavisi gören çocukları tek tek ziyaret ederek, yaptıkları bebekleri hediye etti.

Hem çocuk hastalıklarına dikkat çekmek hem de küçük bedenleriyle büyük hastalıklara karşı koymaya çalışan çocuklara moral vermek isteyen kursiyerler, bu girişimleriyle toplumun birçok kesimine farkındalık açısından örnek oldu. Hediye edilen bebekler, çocukları ve ailelerini mutlu ederken, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Araştırma Hastanesi yönetimi de Hanımlar Lokali idaresine ve kursiyerlerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.