Orhan Okulu, Altın Kemerin ebedi sahibi oldu

Spor 14.08.2017 - 16:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Orhan Okulu, Altın Kemerin ebedi sahibi oldu

Orhan Okulu, Altın Kemerin ebedi sahibi oldu
Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübünün başpehlivanı Orhan Okulu, Kurtdereli Güreşlerini 3 yıl üst üste kazanarak altın kemerin ebedi sahibi oldu.  Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübünün başpehlivanı Orhan Okulu, bu yıl katıldığı 16 organizasyonun 10’unda birincilik 5’inde ikincilik,1’in de de üçüncülük kürsüsüne çıktı. Okulu, Pazar günü Balıkesir’e bağlı Karasi İlçesinde ki 37. Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan güreşlerini de altın kemer ile taçlandırdı. Ata sporu yağlı pehlivan güreşlerinin Türkiye’de en çok tercih edilen güreşçileri arasında yer alan Orhan Okulu, Kurtdereli güreşleriyle ebedi kemer sayısını da 4’e çıkartarak ulaşılması güç bir rekora imza attı. Daha önce, tarihi Elmalı güreşleri, Kumluca güreşleri ve Çanakkale Çardak güreşlerini 3 yıl üst üste kazanan Okulu, son maçında da Kurtdereli güreşlerini de kazanmayı başardı. Şehitleri unutmadı Antrenörü Kemal Yılmaz, nezaretinde sezona hazırlanan ve maçlara çıkan Orhan Okulu, Kurtdereli altın kemerini geçen hafta PKK terör örgütü tarafından şehit edilen15 yaşındaki Eren Bülbül ve tüm şehitlere adadığını söyledi.
Orhan Okulu, Altın Kemerin ebedi sahibi oldu

Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübünün başpehlivanı Orhan Okulu, Kurtdereli Güreşlerini 3 yıl üst üste kazanarak altın kemerin ebedi sahibi oldu. 
Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübünün başpehlivanı Orhan Okulu, bu yıl katıldığı 16 organizasyonun 10’unda birincilik 5’inde ikincilik,1’in de de üçüncülük kürsüsüne çıktı. Okulu, Pazar günü Balıkesir’e bağlı Karasi İlçesinde ki 37. Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan güreşlerini de altın kemer ile taçlandırdı.
Ata sporu yağlı pehlivan güreşlerinin Türkiye’de en çok tercih edilen güreşçileri arasında yer alan Orhan Okulu, Kurtdereli güreşleriyle ebedi kemer sayısını da 4’e çıkartarak ulaşılması güç bir rekora imza attı. Daha önce, tarihi Elmalı güreşleri, Kumluca güreşleri ve Çanakkale Çardak güreşlerini 3 yıl üst üste kazanan Okulu, son maçında da Kurtdereli güreşlerini de kazanmayı başardı.

Şehitleri unutmadı
Antrenörü Kemal Yılmaz, nezaretinde sezona hazırlanan ve maçlara çıkan Orhan Okulu, Kurtdereli altın kemerini geçen hafta PKK terör örgütü tarafından şehit edilen15 yaşındaki Eren Bülbül ve tüm şehitlere adadığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.