One Republic 18 Eylülde EXPO 2016’da

Sanat 15.09.2016 - 10:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

One Republic 18 Eylülde EXPO 2016’da

One Republic 18 Eylülde EXPO 2016’da
Dünya müzik listelerinde zirveye yerleşen “Apologize”, “If I LoseMyself” ve “Counting Stars” parçalarının sahibi, ABD’li pop-rock grubu One Republic, ‘Gelecek nesiller için yeşil bir dünya’ sloganıyla açılan Türkiye’nin ilk EXPO’su EXPO 2016 Antalya’da 18 Eylül’de hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar dünyaca ünlü isimleri ve grupları ağırlayan EXPO 2016 Antalya, 18 Eylül akşamı saat 22.00’da EXPO Kır Aktivite Alanı’nda son yılların en popüler dünyaca ünlü müzik grubu One Republic’e ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Son zamanların en hit müzik grupları arasında yer alan One Republic’in, EXPO 2016’daki konseri için geri sayım başladı. İlk çıkış parçaları “Apologize” ile edindikleri yükselişi “Stop andStare”, “Secrets”, “FeelAgain” gibi müzik listelerinde zirveye oturan hit parçaları ile devam ettiren ve bugüne kadar 10 milyona yakın single satışı elde eden One Republic, EXPO 2016 konserinde albümlerinde zirveye yerleşen hit parçalarını seslendirecek. Hit olmuş şarkıları kadar muhteşem sahne şovlarıyla da dikkat çeken dünyanın en popüler müzik grupları arasında yer alan One Republic’in konserini takip etmek isteyenler için biletler, Biletix’te satışa çıktı. EXPO 2016 Antalya, sürpriz konserler, sergiler, uluslararası sempozyumlar, çocuk kongreleri, sahne sanatları ile kentin sosyal ve kültürel hayatına renk katmaya devam edecek. (AA-HA-Y)
One Republic 18 Eylülde EXPO 2016’da

Dünya müzik listelerinde zirveye yerleşen “Apologize”, “If I LoseMyself” ve “Counting Stars” parçalarının sahibi, ABD’li pop-rock grubu One Republic, ‘Gelecek nesiller için yeşil bir dünya’ sloganıyla açılan Türkiye’nin ilk EXPO’su EXPO 2016 Antalya’da 18 Eylül’de hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.
Bugüne kadar dünyaca ünlü isimleri ve grupları ağırlayan EXPO 2016 Antalya, 18 Eylül akşamı saat 22.00’da EXPO Kır Aktivite Alanı’nda son yılların en popüler dünyaca ünlü müzik grubu One Republic’e ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Son zamanların en hit müzik grupları arasında yer alan One Republic’in, EXPO 2016’daki konseri için geri sayım başladı. İlk çıkış parçaları “Apologize” ile edindikleri yükselişi “Stop andStare”, “Secrets”, “FeelAgain” gibi müzik listelerinde zirveye oturan hit parçaları ile devam ettiren ve bugüne kadar 10 milyona yakın single satışı elde eden One Republic, EXPO 2016 konserinde albümlerinde zirveye yerleşen hit parçalarını seslendirecek.
Hit olmuş şarkıları kadar muhteşem sahne şovlarıyla da dikkat çeken dünyanın en popüler müzik grupları arasında yer alan One Republic’in konserini takip etmek isteyenler için biletler, Biletix’te satışa çıktı. EXPO 2016 Antalya, sürpriz konserler, sergiler, uluslararası sempozyumlar, çocuk kongreleri, sahne sanatları ile kentin sosyal ve kültürel hayatına renk katmaya devam edecek.
(AA-HA-Y)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.