ÖNCE TATİL, SONRA İNTİHAR TEŞEBBÜSÜ

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2016 - 14:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ÖNCE TATİL, SONRA İNTİHAR TEŞEBBÜSÜ

ÖNCE YÜZÜP GÜNEŞLENDİ, SONRA AİLESİNE MESAJ ATIP ÜST ÜSTE TETİĞE BASTI
Antalya'nın Konyaaltı Sahili'nde Borcu Nedeniyle Bunalıma Girdiği İddia Edilen Bir Kişi Tabancayla Kendini Karnından Vurdu Antalya'nın Konyaaltı Sahili'nde borcu nedeniyle bunalıma girdiği iddia edilen bir kişi denize girip güneşlendikten sonra ailesine mesaj atarak tabancayla intihara teşebbüs etti. Kendini karnından vuran şahıs, hastaneye kaldırıldı. Olay, Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul'da yaşayan E.A. (40) bir süre önce yakın çevresine borçlanmaya başladı. Borcu nedeniyle zor günler geçirdiği ve psikolojisi bozulduğu iddia edilen E.A. tatil için Antalya'ya geldi. Dün akşam saatlerinde çocuklarına intihar edeceğine dair mesajlar atan E.A. bugün öğle saatlerinde Konyaaltı Sahili'ne gelerek bir süre güneşlenip denize girdi. Çocuklarına tekrar mesaj gönderen şahıs, yanında getirdiği tabancasını karnına dayayıp 3 el ateş etti. Karnından ve kasık bölgesinden yaralanarak kanlar içinde kalan E.A.'yı gören sahildekiler durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından E.A.'yı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürdü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
ÖNCE YÜZÜP GÜNEŞLENDİ, SONRA AİLESİNE MESAJ ATIP ÜST ÜSTE TETİĞE BASTI

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'nde Borcu Nedeniyle Bunalıma Girdiği İddia Edilen Bir Kişi Tabancayla Kendini Karnından Vurdu

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'nde borcu nedeniyle bunalıma girdiği iddia edilen bir kişi denize girip güneşlendikten sonra ailesine mesaj atarak tabancayla intihara teşebbüs etti. Kendini karnından vuran şahıs, hastaneye kaldırıldı.

Olay, Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul'da yaşayan E.A. (40) bir süre önce yakın çevresine borçlanmaya başladı. Borcu nedeniyle zor günler geçirdiği ve psikolojisi bozulduğu iddia edilen E.A. tatil için Antalya'ya geldi. Dün akşam saatlerinde çocuklarına intihar edeceğine dair mesajlar atan E.A. bugün öğle saatlerinde Konyaaltı Sahili'ne gelerek bir süre güneşlenip denize girdi. Çocuklarına tekrar mesaj gönderen şahıs, yanında getirdiği tabancasını karnına dayayıp 3 el ateş etti.

Karnından ve kasık bölgesinden yaralanarak kanlar içinde kalan E.A.'yı gören sahildekiler durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından E.A.'yı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürdü.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.