ONAÇ BARAJINDA KUŞ TÜRLERİ ARTIYOR

Gündem 22.02.2021 - 15:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ONAÇ BARAJINDA KUŞ TÜRLERİ ARTIYOR

Burdur’ un Bucak ilçesinde bulunan Onaç Baraj gölünde kuş türleri çoğalmaya başladı...
BURDUR’ un Bucak ilçesinde bulunan Onaç Baraj gölünde kuş türleri çoğalmaya başladı.   Bucak İlçesinde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapımı tamamlanarak 2005 yılında su tutulmasına başlanılan Onaç Baraj gölü her geçen gün kuş türlerinin cazibe merkezi olmaya başladı. Baraj sularında her geçen gün artarak çoğalan kuş türleri, Onaç Baraj çevresinde hem görsellikleri hem de sesleri ile büyülüyor.       
Burdur’ un Bucak ilçesinde bulunan Onaç Baraj gölünde kuş türleri çoğalmaya başladı...

BURDUR’ un Bucak ilçesinde bulunan Onaç Baraj gölünde kuş türleri çoğalmaya başladı.

 

Bucak İlçesinde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapımı tamamlanarak 2005 yılında su tutulmasına başlanılan Onaç Baraj gölü her geçen gün kuş türlerinin cazibe merkezi olmaya başladı. Baraj sularında her geçen gün artarak çoğalan kuş türleri, Onaç Baraj çevresinde hem görsellikleri hem de sesleri ile büyülüyor.     

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.