Olumsuz hava şartlarına dikkat!

Gündem 23.12.2019 - 09:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Olumsuz hava şartlarına dikkat!

Bölge genelinde etkisini sürdüren kuvvetli rüzgar ve fırtına ile sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!
         Bölge genelinde beklenen, kuvvetli rüzgar ve fırtına geceden itibaren etkisini göstermeye başladı.          Meteorolojiden edinilen sabah hava raporuna göre; Bölgede genelinde hava, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.Yağışların; sahil kesimlerde zaman zaman çok kuvvetli ve şiddetli olmak üzere, bölge genelinde kuvvetli olmasının beklendiği bildirildi.   HAVA SICAKLIĞI: 1 ila 3 derece azalacak. RÜZGAR: Güney yönlerden orta; sahilde kuvvetli, zaman zaman FIRTINA şeklinde esecek.   Burdur il genelinde ise yarına kadar süreceği öngörülen, güney yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (60-80 km/saat), yüksek ve dağlık kesimlerde kuvvetli fırtına (100km/saat üzeri) bekleniyor. Yapılan bildirilerde; yarına kadar (Salı) etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınanın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması yönünde uyarıda bulunuldu.
Bölge genelinde etkisini sürdüren kuvvetli rüzgar ve fırtına ile sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat!

 

       Bölge genelinde beklenen, kuvvetli rüzgar ve fırtına geceden itibaren etkisini göstermeye başladı.

 

       Meteorolojiden edinilen sabah hava raporuna göre; Bölgede genelinde hava, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.Yağışların; sahil kesimlerde zaman zaman çok kuvvetli ve şiddetli olmak üzere, bölge genelinde kuvvetli olmasının beklendiği bildirildi.

 

HAVA SICAKLIĞI: 1 ila 3 derece azalacak.

RÜZGAR: Güney yönlerden orta; sahilde kuvvetli, zaman zaman FIRTINA şeklinde esecek.

 

Burdur il genelinde ise yarına kadar süreceği öngörülen, güney yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (60-80 km/saat), yüksek ve dağlık kesimlerde kuvvetli fırtına (100km/saat üzeri) bekleniyor.

Yapılan bildirilerde; yarına kadar (Salı) etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınanın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması yönünde uyarıda bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.