ÖLÜ BULUNAN GENCİN KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2016 - 13:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ÖLÜ BULUNAN GENCİN KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

MANAVGAT'TA YOL KENARINDA ÖLÜ BULUNAN GENCİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ
Antalya'nın Manavgat ilçesinde yol kenarında ölü olarak bulunan gencin kimliği belirlendi. Edinilen bilgiye göre, sabah 05.30 sıralarında Manavgat'ın Yukarı Hisar Mahallesi Antalya Caddesi 7001 Sokak'ta yol kenarında ölü halde bulunan gencin kimliği belli oldu. Ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderilen gencin 21 yaşındaki İsmail Erkut olduğu bildirildi. İsmail Erkut'un Antalya Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda ailesiyle birlikte yaşadığı ve bir otelde çalıştığı belirtildi. İsmail Erkut'un ölüm haberini alan ailesi Manavgat Devlet Hastanesi'ne akın etti. Gencin anne ve babası morg kapısında beklerken sinir krizleri geçirdi. Talihsiz gencin annesi, sabah saat 05.00 sıralarında kalktığını, oğlunun odasında laptop ile bir şeyler yaptığını, evden çıktığını hatırlamadığını söyledi. İsmail Erkut'un cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsinin ardından Kütahya'ya götürülerek toprağa verilecek.  
MANAVGAT'TA YOL KENARINDA ÖLÜ BULUNAN GENCİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yol kenarında ölü olarak bulunan gencin kimliği belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, sabah 05.30 sıralarında Manavgat'ın Yukarı Hisar Mahallesi Antalya Caddesi 7001 Sokak'ta yol kenarında ölü halde bulunan gencin kimliği belli oldu. Ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderilen gencin 21 yaşındaki İsmail Erkut olduğu bildirildi. İsmail Erkut'un Antalya Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda ailesiyle birlikte yaşadığı ve bir otelde çalıştığı belirtildi.

İsmail Erkut'un ölüm haberini alan ailesi Manavgat Devlet Hastanesi'ne akın etti. Gencin anne ve babası morg kapısında beklerken sinir krizleri geçirdi. Talihsiz gencin annesi, sabah saat 05.00 sıralarında kalktığını, oğlunun odasında laptop ile bir şeyler yaptığını, evden çıktığını hatırlamadığını söyledi.

İsmail Erkut'un cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsinin ardından Kütahya'ya götürülerek toprağa verilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.