ÖLMEK İSTEDİ, FALEZLERDEN ATLAYAMADI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2016 - 15:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ÖLMEK İSTEDİ, FALEZLERDEN ATLAYAMADI

ÖNCE FARE ZEHRİ İÇTİ, ARDINDAN FALEZLERE ÇIKIP ÖLMEK İSTEDİ
Antalya’da sevgilisiyle tartıştığı ileri sürülen genç kadın, 30 metrelik falezlere çıkıp intihar etmek istedi. Polisi görünce intihar etmekten vazgeçen genç kadın, fare zehri içtiğini söylemesi üzerine olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye olay, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Varyant girişindeki falezlerde öğle saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, 27 yaşındaki Ö.Y., sabah saatlerinde erkek arkadaşıyla tartıştı. Duruma sinirlenen genç kadın, fare zehri içip bir süre dışarıda dolaştıktan sonra 30 metrelik falezlerin kenarına gelerek kayalıkların üzerine çıktı. Genç kadının uzun süre kendi kendine konuştuğunu gören bir esnaf durumdan şüphelenince polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri ve ambulansı gören Ö.Y. intihardan vazgeçti. Polise, intihar teşebbüsünden önce fare zehri içtiğini de söylemesi üzerine genç kadına ilk müdahalesi ambulansta yapıldıktan sonra Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.  
ÖNCE FARE ZEHRİ İÇTİ, ARDINDAN FALEZLERE ÇIKIP ÖLMEK İSTEDİ

Antalya’da sevgilisiyle tartıştığı ileri sürülen genç kadın, 30 metrelik falezlere çıkıp intihar etmek istedi. Polisi görünce intihar etmekten vazgeçen genç kadın, fare zehri içtiğini söylemesi üzerine olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye olay, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Varyant girişindeki falezlerde öğle saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, 27 yaşındaki Ö.Y., sabah saatlerinde erkek arkadaşıyla tartıştı. Duruma sinirlenen genç kadın, fare zehri içip bir süre dışarıda dolaştıktan sonra 30 metrelik falezlerin kenarına gelerek kayalıkların üzerine çıktı. Genç kadının uzun süre kendi kendine konuştuğunu gören bir esnaf durumdan şüphelenince polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri ve ambulansı gören Ö.Y. intihardan vazgeçti.

Polise, intihar teşebbüsünden önce fare zehri içtiğini de söylemesi üzerine genç kadına ilk müdahalesi ambulansta yapıldıktan sonra Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.