OLMAZ DEMEYİN! TAM 649 GÜN PEDAL ÇEVİRECEK

Gündem 15.07.2015 - 11:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

OLMAZ DEMEYİN! TAM 649 GÜN PEDAL ÇEVİRECEK

MERİÇ ŞEHİT BURDUR’A ULAŞTI
“Barış İçin Pedalla” sloganıyla bisikletin bir ulaşım aracı olduğuna dikkat çekmek amacıyla Beylikdüzü’nden yola çıkan Sporcu Meriç Şehit Burdur’a ulaştı. “Barış İçin Pedalla” sloganıyla bisikletin bir ulaşım aracı olduğuna dikkat çekmek amacıyla Beylikdüzü’nden yola çıkan Sporcu Meriç Şehit, 109’uncu gününde Burdur’a ulaştı. Burdur Belediyesi tarafından karşılanan Sporcu Meriç Şehit, Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti. 76 il, 417 ilçe ve 631 köyü gezeceğini bildiren Meriç Şehit, bir buçuk yıllık gezisini 2016 Ekim ayında tamamlayacağını ifade etti. Şehit, eğitim ve barış için yola çıktığını, bisikletin bir ulaşım aracı olduğuna dikkat çekmek amacıyla yola çıktığını kaydetti. Başkan Ercengiz, eğitim ve barış için yola çıkan Meriç Şehit’te başarılar diledi. Başkan Ercengiz tarafından uğurlanan Meriç Şehit, Antalya’ya ulaşmak için yola çıktı. Günde ortalama 8 saat bisiklet kullanan Meriç Şehit, 29 Mart tarihinde İstanbul Beylikdüzü'nden başlattığı bisiklet turunu, 540 gün sonra yine İstanbul’da başladığı noktada bitirecek. 
MERİÇ ŞEHİT BURDUR’A ULAŞTI

“Barış İçin Pedalla” sloganıyla bisikletin bir ulaşım aracı olduğuna dikkat çekmek amacıyla Beylikdüzü’nden yola çıkan Sporcu Meriç Şehit Burdur’a ulaştı.

“Barış İçin Pedalla” sloganıyla bisikletin bir ulaşım aracı olduğuna dikkat çekmek amacıyla Beylikdüzü’nden yola çıkan Sporcu Meriç Şehit, 109’uncu gününde Burdur’a ulaştı. Burdur Belediyesi tarafından karşılanan Sporcu Meriç Şehit, Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.

76 il, 417 ilçe ve 631 köyü gezeceğini bildiren Meriç Şehit, bir buçuk yıllık gezisini 2016 Ekim ayında tamamlayacağını ifade etti. Şehit, eğitim ve barış için yola çıktığını, bisikletin bir ulaşım aracı olduğuna dikkat çekmek amacıyla yola çıktığını kaydetti.

Başkan Ercengiz, eğitim ve barış için yola çıkan Meriç Şehit’te başarılar diledi.

Başkan Ercengiz tarafından uğurlanan Meriç Şehit, Antalya’ya ulaşmak için yola çıktı.

Günde ortalama 8 saat bisiklet kullanan Meriç Şehit, 29 Mart tarihinde İstanbul Beylikdüzü'nden başlattığı bisiklet turunu, 540 gün sonra yine İstanbul’da başladığı noktada bitirecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.