ÖLEN MAHKUMUN ORGANLARI 5 KİŞİYE UMUT OLDU

Gündem 22.09.2015 - 09:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ÖLEN MAHKUMUN ORGANLARI 5 KİŞİYE UMUT OLDU

ÖLEN MAHKUMUN ORGANLARI 5 KİŞİYE UMUT OLDU
Antalya'nın Alanya ilçesinde cezaevinde yaşamını yitiren mahkumun ailesi tarafından bağışlanan organları 5 kişiye umut oldu.  Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü olan ve rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldıktan bir süre sonra vefat eden M.Y’nin organları, Alanya Devlet Hastanesi'nin girişimleriyle 5 kişiye hayat verdi. 18 Eylül'de sebebi henüz belirlenemeyen bir rahatsızlık sonucu bayılarak cezaevinden Alanya Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'ne nakledilen M.Y'nin geçtiğimiz cumartesi günü beyin ölümü gerçekleşti. Alanya Devlet Hastanesi Organ Nakli Koordinatörü Hasan Öksüz, vefat eden M.Y'nin yakınlarıyla görüştü. Ailenin de onayıyla M.Y.'nin karaciğer, sağ ve sol böbreği bağışlandı. Nakil sonrasında M.Y'nin sağ ve sol böbreği Antalya'ya, karaciğeri de İzmir Kent Hastanesi'ne ulaştırıldı.  Alanya Devlet Hastanesi Organ Nakli Koordinatörü Hasan Öksüz ve ekibinin gece yarısı operasyonuyla Antalya ve İzmir'de organ bekleyen hastalara yapılan nakiller sonucunda M.Y, 5 kişiyi tekrar hayata bağladı. Yıllardır organ bekleyen 5 kişi, hem organları bağışlayan aileye hem de Alanya Devlet Hastanesi Organ Nakli Koordinatörü Hasan Öksüz ve ekibine teşekkür etti.
ÖLEN MAHKUMUN ORGANLARI 5 KİŞİYE UMUT OLDU

Antalya'nın Alanya ilçesinde cezaevinde yaşamını yitiren mahkumun ailesi tarafından bağışlanan organları 5 kişiye umut oldu. 
Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü olan ve rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldıktan bir süre sonra vefat eden M.Y’nin organları, Alanya Devlet Hastanesi'nin girişimleriyle 5 kişiye hayat verdi. 18 Eylül'de sebebi henüz belirlenemeyen bir rahatsızlık sonucu bayılarak cezaevinden Alanya Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'ne nakledilen M.Y'nin geçtiğimiz cumartesi günü beyin ölümü gerçekleşti. Alanya Devlet Hastanesi Organ Nakli Koordinatörü Hasan Öksüz, vefat eden M.Y'nin yakınlarıyla görüştü. Ailenin de onayıyla M.Y.'nin karaciğer, sağ ve sol böbreği bağışlandı. Nakil sonrasında M.Y'nin sağ ve sol böbreği Antalya'ya, karaciğeri de İzmir Kent Hastanesi'ne ulaştırıldı. 
Alanya Devlet Hastanesi Organ Nakli Koordinatörü Hasan Öksüz ve ekibinin gece yarısı operasyonuyla Antalya ve İzmir'de organ bekleyen hastalara yapılan nakiller sonucunda M.Y, 5 kişiyi tekrar hayata bağladı. Yıllardır organ bekleyen 5 kişi, hem organları bağışlayan aileye hem de Alanya Devlet Hastanesi Organ Nakli Koordinatörü Hasan Öksüz ve ekibine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.