OKULLARA TATİL BAKIMI

Eğitim 30.01.2016 - 09:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

OKULLARA TATİL BAKIMI

ANTALYA'DA OKULLARA TATİL BAKIMI
Muratpaşa Belediyesi, 2015-2016 Eğitim-öğretim yılı sömestr tatilinde daha güvenli, temiz ve sağlıklı koşullarda eğitim görmeleri için bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü bakım, onarım ve boya ekipleri, okullarda tadilat işlemlerini sürdürüyor. Ekipler; ilkokul, ortaokul ile liselerde boyama, çatı tamiratı, parke taşı döşeme, sıva, engelli rampası, bayrak direkleri, tuvalet, lavabo tamiratı, futbol, basketbol ve voleybol direklerinin montajını gerçekleştiriyor. Sömestr tatilinde okullarda tadilat ve bakım çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirten Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürü Arif Kuş, “Belediyemize yapılan başvuru sonrasında okulumuzda ekiplerimiz incelemelerini yapıyorlar. Müdürlüğümüz imkânları çerçevesinde bakım ve onarım çalışmalarını yapıyoruz. Okullarımıza yaptığımız çalışmalar yıl boyunca devam ediyor” diye konuştu.
ANTALYA'DA OKULLARA TATİL BAKIMI

Muratpaşa Belediyesi, 2015-2016 Eğitim-öğretim yılı sömestr tatilinde daha güvenli, temiz ve sağlıklı koşullarda eğitim görmeleri için bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü bakım, onarım ve boya ekipleri, okullarda tadilat işlemlerini sürdürüyor. Ekipler; ilkokul, ortaokul ile liselerde boyama, çatı tamiratı, parke taşı döşeme, sıva, engelli rampası, bayrak direkleri, tuvalet, lavabo tamiratı, futbol, basketbol ve voleybol direklerinin montajını gerçekleştiriyor.

Sömestr tatilinde okullarda tadilat ve bakım çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirten Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürü Arif Kuş, “Belediyemize yapılan başvuru sonrasında okulumuzda ekiplerimiz incelemelerini yapıyorlar. Müdürlüğümüz imkânları çerçevesinde bakım ve onarım çalışmalarını yapıyoruz. Okullarımıza yaptığımız çalışmalar yıl boyunca devam ediyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.