Okullar denetimli serbestlik yükümlülerince eğitime hazırlanıyor

Yaşam (AA) - Anadolu Ajansı | 06.08.2019 - 17:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Okullar denetimli serbestlik yükümlülerince eğitime hazırlanıyor

Okullar denetimli serbestlik yükümlülerince eğitime hazırlanıyor
 Burdur'da okullar denetimli serbestlik yükümlülerince yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor. Adalet Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde Türkiye genelinde yürütülen proje kapsamında, denetimli serbestlik müdürlüklerince kamu hizmeti cezasını infaz eden yükümlüler, yaz tatilinde okulların boya, tadilat ve temizlik işlerini yapıyor. Yükümlüler, kentte her hafta bir okulun tadilatını yaparak okulların 2019-2020 eğitim öğretim yılına hazırlanmasına katkı sağlıyor.  Proje sayesinde yükümlüler, topluma faydalı birey olmanın yanı sıra toplumla yeniden uyum sağlama ve aileleriyle erken bir araya gelme fırsatını yakalıyor.  
Okullar denetimli serbestlik yükümlülerince eğitime hazırlanıyor

 Burdur'da okullar denetimli serbestlik yükümlülerince yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor.

Adalet Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde Türkiye genelinde yürütülen proje kapsamında, denetimli serbestlik müdürlüklerince kamu hizmeti cezasını infaz eden yükümlüler, yaz tatilinde okulların boya, tadilat ve temizlik işlerini yapıyor.

Yükümlüler, kentte her hafta bir okulun tadilatını yaparak okulların 2019-2020 eğitim öğretim yılına hazırlanmasına katkı sağlıyor. 

Proje sayesinde yükümlüler, topluma faydalı birey olmanın yanı sıra toplumla yeniden uyum sağlama ve aileleriyle erken bir araya gelme fırsatını yakalıyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.