OKUL GÜÇLENDİRİLİP RESTORE EDİLECEK

Gündem 26.10.2021 - 09:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

OKUL GÜÇLENDİRİLİP RESTORE EDİLECEK

OKUL GÜÇLENDİRİLİP RESTORE EDİLECEK
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Eski Kız Meslek Lisesi'nin restorasyonu için ihaleye çıkacağını duyurdu.     Konu hakkında Milletvekili Bayram Özçelik yaptığı açıklamada, "Burdur İstasyon Caddesindeki Eski Kız Meslek Lisesi Öğretmenlerimizin, Öğrencilerimizin, Eğitim ve Öğretim Camiamızın Hizmetine Sunulmak için Binanın GÜÇLENDİRİLMESİ ve RESTORASYONU Yapımı İşi İçin 11.11.2021 Tarihinde İhaleye Çıkılacaktır." ifadelerini kullandı.  
OKUL GÜÇLENDİRİLİP RESTORE EDİLECEK

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Eski Kız Meslek Lisesi'nin restorasyonu için ihaleye çıkacağını duyurdu.

 

 

Konu hakkında Milletvekili Bayram Özçelik yaptığı açıklamada, "Burdur İstasyon Caddesindeki Eski Kız Meslek Lisesi Öğretmenlerimizin, Öğrencilerimizin, Eğitim ve Öğretim Camiamızın Hizmetine Sunulmak için Binanın GÜÇLENDİRİLMESİ ve RESTORASYONU Yapımı İşi İçin 11.11.2021 Tarihinde İhaleye Çıkılacaktır." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.