Okul bahçelerinde kar temizliği

Gündem 03.02.2020 - 11:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Okul bahçelerinde kar temizliği

Altınyayla Belediyesi, tüm mahalle ve okullarda kar temizleme çalışmalarına devam ediyor.
  Altınyayla İlçesi'nde son haftalarda yoğun kar yağışı etkili olmuştu. Etkili olan yoğun kar yağışlarından vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için İlçe merkezi ve tüm mahallelerde kar temizleme, tuzlama ve yol açma çalışmaları başlatıldı.   2019-2020 Eğitim Öğretim yılı 2. yarıyılının başlaması dolayısıyla Okullarda yoğunlaştırılan çalışmalar ise tamamlandı. Tüm Okulların bahçelerinin kar temizliği ve Okul Giriş-Çıkışlarının tuzlama işlemlerinin yapıldığını dile getiren Altınyayla Belediye Başkanı Sinan Akbulut, tüm Öğrencilere başarılı bir 2. yarıyıl dileyerek çalışmalarda emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.
Altınyayla Belediyesi, tüm mahalle ve okullarda kar temizleme çalışmalarına devam ediyor.

 

Altınyayla İlçesi'nde son haftalarda yoğun kar yağışı etkili olmuştu. Etkili olan yoğun kar yağışlarından vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için İlçe merkezi ve tüm mahallelerde kar temizleme, tuzlama ve yol açma çalışmaları başlatıldı.

 

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı 2. yarıyılının başlaması dolayısıyla Okullarda yoğunlaştırılan çalışmalar ise tamamlandı. Tüm Okulların bahçelerinin kar temizliği ve Okul Giriş-Çıkışlarının tuzlama işlemlerinin yapıldığını dile getiren Altınyayla Belediye Başkanı Sinan Akbulut, tüm Öğrencilere başarılı bir 2. yarıyıl dileyerek çalışmalarda emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.