Öksüz Leylekler (Lisinia’da) Koruma Altında

Yaşam 29.06.2018 - 12:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Öksüz Leylekler (Lisinia’da) Koruma Altında

Öksüz Kalan Yavru Leylekler Koruma Altına Alındı...
Isparta Keçiborlu Senir kasabasında duyarlı vatandaşlar tarafından gelen ihbar üzerine Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Isparta Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerine giderek incelemelerde bulundu.   24 saatlik bir araştırma sonucunda leylek yavrularının ebeveynlerinin olmadığı gözlendi ve elektrik direğinin üzerinde öksüz kalan 4 adet leylek yavrusu Senir Belediyesi itfaiye ekipleri ile ortak çalışma sonucu kurtarıldı. Leylek yavruları Burdur Lisinia Yaban Hayatı ve Rehabilitasyon Merkezine teslim edildi.   Yavru leylekler kendilerine bakabilecek duruma geldiklerinde tekrar tabii yaşam alanlarına bırakılacak. 
Öksüz Kalan Yavru Leylekler Koruma Altına Alındı...

Isparta Keçiborlu Senir kasabasında duyarlı vatandaşlar tarafından gelen ihbar üzerine Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Isparta Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

 

24 saatlik bir araştırma sonucunda leylek yavrularının ebeveynlerinin olmadığı gözlendi ve elektrik direğinin üzerinde öksüz kalan 4 adet leylek yavrusu Senir Belediyesi itfaiye ekipleri ile ortak çalışma sonucu kurtarıldı. Leylek yavruları Burdur Lisinia Yaban Hayatı ve Rehabilitasyon Merkezine teslim edildi.

 

Yavru leylekler kendilerine bakabilecek duruma geldiklerinde tekrar tabii yaşam alanlarına bırakılacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.