ÖĞRETİM ELEMANLARI VE ÖĞRENCİLERİNE

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2013 - 12:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ÖĞRETİM ELEMANLARI VE ÖĞRENCİLERİNE

ÖĞRETİM ELEMANLARI VE ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜR BELGESİ
Anadolu Üniversitesi Engellileri Entegre Yüksekokulu’nun düzenlediği ve Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin desteklediği “Öğretim Elemanları ve Mezunları 20. Yıl Sergisi” kapsamında engelli öğrenci ve öğretim elemanlarına teşekkür belgesi verildi. Toplam 8 öğretim görevlisi ve 19 işitme engelli öğrenci 50 eserle sergiye katılırken, sergi sonunda katılımcılara katılım ve teşekkür belgesi verildi. Sergiye ev sahipliği yapan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığından yapılan açıklamada, bu tür kurumsal ilişkilerin önemi vurgulanarak, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin de farklı üniversitelerde sergiler açacağı belirtildi.
ÖĞRETİM ELEMANLARI VE ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜR BELGESİ

Anadolu Üniversitesi Engellileri Entegre Yüksekokulu’nun düzenlediği ve Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin desteklediği “Öğretim Elemanları ve Mezunları 20. Yıl Sergisi” kapsamında engelli öğrenci ve öğretim elemanlarına teşekkür belgesi verildi. 
Toplam 8 öğretim görevlisi ve 19 işitme engelli öğrenci 50 eserle sergiye katılırken, sergi sonunda katılımcılara katılım ve teşekkür belgesi verildi. Sergiye ev sahipliği yapan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığından yapılan açıklamada, bu tür kurumsal ilişkilerin önemi vurgulanarak, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin de farklı üniversitelerde sergiler açacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.