Öğrenciye bütçe defteri

Eğitim 22.11.2016 - 10:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Öğrenciye bütçe defteri

Eğirdir'de Öğrenciye bütçe defteri
Isparta'nın Eğirdir ilçesinde tasarruflu yaşamayı öğrenmeleri amacıyla öğrencilere bütçe defteri dağıtıldı   Isparta'nın Eğirdir ilçesinde öğrencilere bilinçsizce yapılan harcamaların önüne geçilmesi ve tasarruflu yaşamanın öğretilmesi amacıyla bütçe defteri dağıtıldı. Eğirdir Kaymakamlığınca yürütülen proje kapsamında 4’üncü sınıftan itibaren 12’inci sınıfa kadar okuyan her öğrenciye 20 yapraklı “Öğrencinin Bütçe Defteri” dağıtıldı. Eğirdir Mustafa Çetinkaya İlk ve Ortaokulunda düzenlenen proje tanıtım programında açıklamalarda bulunan Eğridir Kaymakamı Abdullah Akdaş, Küçük yaşta kazanılan alışkanlıkların hayat boyu devam ettiğini belirterek; “Bu tespit doğrultusunda öğrencilere ekonomik tutumluluk ile birlikte öncelikli ihtiyaçları daha doğru belirleme alışkanlığı kazandırmayı amaçlıyoruz. Bu hedef doğrultusunda çocuklarımıza küçük yaşta muhasebe ve bütçe bilincini oluşturarak bilinçli harcama yapma alışkanlığı kazandırmak istiyoruz” dedi. Projede çocukların sağlıklı beslenebilmelerini de amaçladıklarını belirten Kaymakam Akdaş, “Düzenli olarak tutulan bütçe defteri sayesinde çocuklarımızın en çok hangi gıdalara harcama yaptıklarını görerek sağlıklı beslenip beslenmediklerini tespit edeceğiz ve çocuklarımızı ona göre yönlendireceğiz” dedi.
Eğirdir'de Öğrenciye bütçe defteri

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde tasarruflu yaşamayı öğrenmeleri amacıyla öğrencilere bütçe defteri dağıtıldı

 

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde öğrencilere bilinçsizce yapılan harcamaların önüne geçilmesi ve tasarruflu yaşamanın öğretilmesi amacıyla bütçe defteri dağıtıldı.

Eğirdir Kaymakamlığınca yürütülen proje kapsamında 4’üncü sınıftan itibaren 12’inci sınıfa kadar okuyan her öğrenciye 20 yapraklı “Öğrencinin Bütçe Defteri” dağıtıldı.

Eğirdir Mustafa Çetinkaya İlk ve Ortaokulunda düzenlenen proje tanıtım programında açıklamalarda bulunan Eğridir Kaymakamı Abdullah Akdaş, Küçük yaşta kazanılan alışkanlıkların hayat boyu devam ettiğini belirterek; “Bu tespit doğrultusunda öğrencilere ekonomik tutumluluk ile birlikte öncelikli ihtiyaçları daha doğru belirleme alışkanlığı kazandırmayı amaçlıyoruz. Bu hedef doğrultusunda çocuklarımıza küçük yaşta muhasebe ve bütçe bilincini oluşturarak bilinçli harcama yapma alışkanlığı kazandırmak istiyoruz” dedi.

Projede çocukların sağlıklı beslenebilmelerini de amaçladıklarını belirten Kaymakam Akdaş, “Düzenli olarak tutulan bütçe defteri sayesinde çocuklarımızın en çok hangi gıdalara harcama yaptıklarını görerek sağlıklı beslenip beslenmediklerini tespit edeceğiz ve çocuklarımızı ona göre yönlendireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.