Öğrencilerden Başkan Şahin’e Anlamlı Hediye

Gündem 17.10.2018 - 17:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Öğrencilerden Başkan Şahin’e Anlamlı Hediye

Aksu’da eğitim veren Melek-Mustafa Hamursuz Anaokulu, Eko Okul Projesi kapsamında kendilerine destek olan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
Melek-Mustafa Hamursuz Anaokulu Eko Okul Projesi kapsamında okullarında etkinlikler yapıyor. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin de proje kapsamında okula desteklerde bulundu. Okul Müdürü Elif Yıldırım, öğretmenleri ve öğrencileri ile Başkan Şahin’i ziyaret ederek teşekkür etti. Ziyarette Başkana çocuklar tarafından süslenmiş bir portresi ve geri dönüşümden üretilen kalem hediye edildi. Şahin, eğitimin öncelikleri arasında olduğunu yineleyerek, hediyelerden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Minik öğrenciler daha sonra başkan yardımcılarını ve personelleri ziyaret ederek herkese geri dönüşümle üretilen kalemlerden hediye etti.
Aksu’da eğitim veren Melek-Mustafa Hamursuz Anaokulu, Eko Okul Projesi kapsamında kendilerine destek olan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Melek-Mustafa Hamursuz Anaokulu Eko Okul Projesi kapsamında okullarında etkinlikler yapıyor. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin de proje kapsamında okula desteklerde bulundu. Okul Müdürü Elif Yıldırım, öğretmenleri ve öğrencileri ile Başkan Şahin’i ziyaret ederek teşekkür etti.

Ziyarette Başkana çocuklar tarafından süslenmiş bir portresi ve geri dönüşümden üretilen kalem hediye edildi. Şahin, eğitimin öncelikleri arasında olduğunu yineleyerek, hediyelerden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Minik öğrenciler daha sonra başkan yardımcılarını ve personelleri ziyaret ederek herkese geri dönüşümle üretilen kalemlerden hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.