Öğrenciler Sokak Hayvanları Geçici Bakımevine Ziyaret

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2014 - 17:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Öğrenciler Sokak Hayvanları Geçici Bakımevine Ziyaret

BURDUR GAZİ ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ, SOKAK HAYVANLARI GEÇİCİ BAKIMEVİ’NE MAMA YARDIMINDA BULUNDU
 Burdur merkez Gazi Ortaokulu öğrencileri Hayvanları Koruma Kulübü etkinlikleri kapsamında Burdur Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’ni ziyaret etti.Öğrenciler ziyarette, kendi harçlıklarından biriktirip aldıkları birer adet kedi ve köpek mamalarını da hayvan barınağına teslim etti. Gazi Ortaokulu Hayvanları Koruma Kulübü'nde öğrencilere hayvan sevgisini aşıladıklarını, hayvanlarla iç içe yaşamaya alıştırmak amacıyla faaliyetler yaptıklarını belirten Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni ve Burdur Hayvan Dostları Derneği Başkan Yardımcısı Zahit Karaçam, "Gazi Ortaokulu 6'ncı sınıf öğrencileri kendi aralarında para toplayarak köpek ve kedi maması aldı" dedi.Çocukların bu tip etkinliklerle hayvanları sevmeye ve bakmaya alıştıklarını belirten Karaçam, "Çocuklarımıza bu güzel davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Etkinliklerimiz devam edecek. Diğer okullara da hayvan barınağına gelmelerini, çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamalarını tavsiye ediyoruz" diye konuştu.
BURDUR GAZİ ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ, SOKAK HAYVANLARI GEÇİCİ BAKIMEVİ’NE MAMA YARDIMINDA BULUNDU

 Burdur merkez Gazi Ortaokulu öğrencileri Hayvanları Koruma Kulübü etkinlikleri kapsamında Burdur Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’ni ziyaret etti.Öğrenciler ziyarette, kendi harçlıklarından biriktirip aldıkları birer adet kedi ve köpek mamalarını da hayvan barınağına teslim etti. 
Gazi Ortaokulu Hayvanları Koruma Kulübü'nde öğrencilere hayvan sevgisini aşıladıklarını, hayvanlarla iç içe yaşamaya alıştırmak amacıyla faaliyetler yaptıklarını belirten Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni ve Burdur Hayvan Dostları Derneği Başkan Yardımcısı Zahit Karaçam, "Gazi Ortaokulu 6'ncı sınıf öğrencileri kendi aralarında para toplayarak köpek ve kedi maması aldı" dedi.
Çocukların bu tip etkinliklerle hayvanları sevmeye ve bakmaya alıştıklarını belirten Karaçam, "Çocuklarımıza bu güzel davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Etkinliklerimiz devam edecek. Diğer okullara da hayvan barınağına gelmelerini, çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamalarını tavsiye ediyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.