Öğrenciler Davraz Kayak Merkezi'nde Stres Attı

Kültür (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2014 - 17:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Öğrenciler Davraz Kayak Merkezi'nde Stres Attı

Öğrenciler Davraz Kayak Merkezi'nde Stres Attı
-Burdur'un Bucak ilçesinde bulunan Emin Gülmez Ortaokulu'nun öğrenci ve öğretmenleri yarı yıl yorgunluğunu Isparta’da Davraz Kayak Merkezi'nde attılar.Bucak Emin Gülmez Ortaokulu'nun 270 öğrencisi öğretmenleri ile birlikte Isparta’nın Davraz kayak merkezine gitti. Okul Müdürü Ali Durmaz "Dönem boyunca yoğun bir ders programı geçiren öğrencilerimizi ilk yarı yıl tatili başlamadan Davraz kayak merkezine götürerek ders stresine atmalarını sağladık. Öğrencilerimizin hepsi geziden memnun kaldı" dedi. Okul Müdürü Ali Durmaz öğrencilere sürpriz olarak ikinci öğretim yılı sonunda da bir gezi düzenleyeceklerini belirtti.
Öğrenciler Davraz Kayak Merkezi'nde Stres Attı

-Burdur'un Bucak ilçesinde bulunan Emin Gülmez Ortaokulu'nun öğrenci ve öğretmenleri yarı yıl yorgunluğunu Isparta’da Davraz Kayak Merkezi'nde attılar.
Bucak Emin Gülmez Ortaokulu'nun 270 öğrencisi öğretmenleri ile birlikte Isparta’nın Davraz kayak merkezine gitti. Okul Müdürü Ali Durmaz "Dönem boyunca yoğun bir ders programı geçiren öğrencilerimizi ilk yarı yıl tatili başlamadan Davraz kayak merkezine götürerek ders stresine atmalarını sağladık. Öğrencilerimizin hepsi geziden memnun kaldı" dedi. 
Okul Müdürü Ali Durmaz öğrencilere sürpriz olarak ikinci öğretim yılı sonunda da bir gezi düzenleyeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.