Öğrenciler yurt ışıklarıyla “Afrin” yazdı

Yaşam 15.03.2018 - 08:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Öğrenciler yurt ışıklarıyla “Afrin” yazdı

Öğrenciler yurt ışıklarıyla “Afrin” yazdı
Afyonkarahisar’daki Bacım Sultan Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrenciler, yurt ışıklarıyla “Afrin” yazarak Mehmetçik’e destek oldu.  Afrin harekatına manevi destek vermek için yurdun ışıklarıyla “Afrin” yazan öğrenciler yoldan geçenlere kısa süreliğine şok yaşattı. Yazıyı en başta görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken bu güzel davranışa kayıtsız kalamazken bol bol fotoğraf çektiler. Böyle güzel bir koreografiye imza atılmasında emeği geçen herkesi tebrik eden vatandaş ve öğrenciler Afrin şehitlerine rahmet dileyerek, mücadele veren askerlere de dua etti. 
Öğrenciler yurt ışıklarıyla “Afrin” yazdı

Afyonkarahisar’daki Bacım Sultan Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrenciler, yurt ışıklarıyla “Afrin” yazarak Mehmetçik’e destek oldu. 
Afrin harekatına manevi destek vermek için yurdun ışıklarıyla “Afrin” yazan öğrenciler yoldan geçenlere kısa süreliğine şok yaşattı. Yazıyı en başta görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken bu güzel davranışa kayıtsız kalamazken bol bol fotoğraf çektiler. Böyle güzel bir koreografiye imza atılmasında emeği geçen herkesi tebrik eden vatandaş ve öğrenciler Afrin şehitlerine rahmet dileyerek, mücadele veren askerlere de dua etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.