ÖĞRENCİLER YAPTI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TANITTI

Gündem 05.11.2020 - 16:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ÖĞRENCİLER YAPTI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TANITTI

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğretmen ve öğrencileri tarafından yapılan sensörlü dezenfektan cihazının tanıtımını gerçekleştirdi...
Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Emre ÇAY, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğretmen ve öğrencileri tarafından yapılan sensörlü dezenfektan cihazının tanıtımını gerçekleştirdi.   Tanıtım programında açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Çay, “Tüm dünyayı sarsan koronavirüs salgını birçok alanda olduğu gibi eğitime olan bakışı da değiştirdi. Bu süreçte Millî Eğitim Bakanlığımız koronavirüs salgını ile mücadele günlerinde atağa geçerek mesleki ve teknik okullarımızda maske, dezenfektan, koruyucu siperlik, ısı ölçer, tek kullanımlık önlük, solunum cihazı, ultrasonik cerrahi maske makinası, N95 maske makinesi video laringoskop cihazı ve maske makinesi gibi pek çok ihtiyaç duyulan araçları üreterek, Türkiye'nin koronavirüs mücadelesinde hayati görev üstlendi.    Maskeden el dezenfektanına, solunum cihazından temassız termometreye kadar birçok ürün, MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okullarımız tarafından üretildi. Pandemi döneminde mesleki ve teknik liselere karşı olan toplumsal algı değişti ve üretime dayalı eğitimin önemi bir kez daha kendisini gösterdi" şeklinde konuştu.  
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğretmen ve öğrencileri tarafından yapılan sensörlü dezenfektan cihazının tanıtımını gerçekleştirdi...

Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Emre ÇAY, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğretmen ve öğrencileri tarafından yapılan sensörlü dezenfektan cihazının tanıtımını gerçekleştirdi.

 

Tanıtım programında açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Çay, “Tüm dünyayı sarsan koronavirüs salgını birçok alanda olduğu gibi eğitime olan bakışı da değiştirdi. Bu süreçte Millî Eğitim Bakanlığımız koronavirüs salgını ile mücadele günlerinde atağa geçerek mesleki ve teknik okullarımızda maske, dezenfektan, koruyucu siperlik, ısı ölçer, tek kullanımlık önlük, solunum cihazı, ultrasonik cerrahi maske makinası, N95 maske makinesi video laringoskop cihazı ve maske makinesi gibi pek çok ihtiyaç duyulan araçları üreterek, Türkiye'nin koronavirüs mücadelesinde hayati görev üstlendi. 

 

Maskeden el dezenfektanına, solunum cihazından temassız termometreye kadar birçok ürün, MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okullarımız tarafından üretildi. Pandemi döneminde mesleki ve teknik liselere karşı olan toplumsal algı değişti ve üretime dayalı eğitimin önemi bir kez daha kendisini gösterdi" şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.