ÖĞRENCİLER OKUL BAHÇESİNDE 250 FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDU

Gündem 04.04.2015 - 10:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ÖĞRENCİLER OKUL BAHÇESİNDE 250 FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDU

ÖĞRENCİLER OKUL BAHÇESİNDE 250 FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDU
 Burdur'un Bucak ilçesi Çamlık Köyü Hacıbağ İlköğretim Okulu bahçesine öğrenciler tarafından fidan dikildi. Dünya Ormancılık Haftası Kutlamaları ve Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Çamlık Hacıbağ İlköğretim Okulu bahçesine Bucak Orman İşletme Müdürü Mehmet Karabacak, Okul Müdürü Mehmet Yılmaz, öğretmenler ve öğrenciler tarafından 250 adet sedir, fıstıkçamı ve servi fidanı dikildi. Ormanlarda yapılan ağaçlandırma , erozyon kontrolü ve bakımı çalışmalarının yanı sıra, yerleşim yerlerindeki sosyal alanların ağaçlandırıldığı belirtilirken, Burdur'da son iki yılda okul, hastane, sağlık ocağı, mezarlık gibi 150 birimde 14 bin fidanın toprakla buluşturulduğu açıklandı. 
ÖĞRENCİLER OKUL BAHÇESİNDE 250 FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDU

 Burdur'un Bucak ilçesi Çamlık Köyü Hacıbağ İlköğretim Okulu bahçesine öğrenciler tarafından fidan dikildi.
Dünya Ormancılık Haftası Kutlamaları ve Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Çamlık Hacıbağ İlköğretim Okulu bahçesine Bucak Orman İşletme Müdürü Mehmet Karabacak, Okul Müdürü Mehmet Yılmaz, öğretmenler ve öğrenciler tarafından 250 adet sedir, fıstıkçamı ve servi fidanı dikildi.
Ormanlarda yapılan ağaçlandırma , erozyon kontrolü ve bakımı çalışmalarının yanı sıra, yerleşim yerlerindeki sosyal alanların ağaçlandırıldığı belirtilirken, Burdur'da son iki yılda okul, hastane, sağlık ocağı, mezarlık gibi 150 birimde 14 bin fidanın toprakla buluşturulduğu açıklandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.