ÖĞRENCİLER İZGÖREN'LE BULUŞTU

Gündem 21.10.2015 - 14:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ÖĞRENCİLER İZGÖREN'LE BULUŞTU

Ünlü Eğitimci Ve Yazar Ahmet Şerif İZGÖREN Gölhisar’da Öğrencilerle Buluştu
Mehmet Akif Ersoy Üniveristesi Gölhisar Meslek Yüksekokulu, Eğitimci-Yazar Ahmet Şerif İZGÖREN’i ağırladı. Gölhisar Meslek Yüksekokulu organizasyonu ile 20 Ekim 2015 Salı günü saat 12:00 da Gölhisar Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda düzenlenen söyleşiye, Gölhisar ve çevresinden gelen 750 öğrenci ve akademisyen ile ilçe halkı katıldı. İZGÖREN yaptığı söyleşi de; hayata dair yaşanmış gülümseten örnekler sunarken, öğrencilere çok okumanın ve motivasyonun önemini vurguladı. Özellikle genç kuşakların mücadele ruhuna değinen İZGÖREN, etnik ayrımcılık tuzaklarına dikkat çekerek,  ülkenin geleceğinin vatan sevgisi ve hoşgörü ile inşa edilebileceğinin altını çizdi. Söyleşi sonunda, Gölhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ersan OKATAN, Ahmet Şerif İZGÖREN ve ekibine günün anısına plaket ve çiçek takdim edip, gönüllü organizasyonu için teşekkür etti. Etkinlik sonrasında, Ahmet Şerif İZGÖREN öğrencilerle tek tek tanışıp kitaplarını imzaladı. Çekilen hatıra fotoğraflarının ardından salondan ayrılan İZGÖREN’e ilçe esnafları tarafından meşhur Gölhisar kavurması ile Çörekotu kahvesi ikram edilerek, yörenin kültürü tanıtıldı.
Ünlü Eğitimci Ve Yazar Ahmet Şerif İZGÖREN Gölhisar’da Öğrencilerle Buluştu

Mehmet Akif Ersoy Üniveristesi Gölhisar Meslek Yüksekokulu, Eğitimci-Yazar Ahmet Şerif İZGÖREN’i ağırladı. Gölhisar Meslek Yüksekokulu organizasyonu ile 20 Ekim 2015 Salı günü saat 12:00 da Gölhisar Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda düzenlenen söyleşiye, Gölhisar ve çevresinden gelen 750 öğrenci ve akademisyen ile ilçe halkı katıldı.

İZGÖREN yaptığı söyleşi de; hayata dair yaşanmış gülümseten örnekler sunarken, öğrencilere çok okumanın ve motivasyonun önemini vurguladı. Özellikle genç kuşakların mücadele ruhuna değinen İZGÖREN, etnik ayrımcılık tuzaklarına dikkat çekerek,  ülkenin geleceğinin vatan sevgisi ve hoşgörü ile inşa edilebileceğinin altını çizdi.

Söyleşi sonunda, Gölhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ersan OKATAN, Ahmet Şerif İZGÖREN ve ekibine günün anısına plaket ve çiçek takdim edip, gönüllü organizasyonu için teşekkür etti.

Etkinlik sonrasında, Ahmet Şerif İZGÖREN öğrencilerle tek tek tanışıp kitaplarını imzaladı. Çekilen hatıra fotoğraflarının ardından salondan ayrılan İZGÖREN’e ilçe esnafları tarafından meşhur Gölhisar kavurması ile Çörekotu kahvesi ikram edilerek, yörenin kültürü tanıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.